Zorky’s Planet, AFI Cotroceni

  Alex Velea şi Akcent dau startul la distracţia de sărbători la Zorky’s Planet
   Zorky’s Planet, primul parc de distracţii din România instalat într-un centru comercial, în AFI Palace Cotroceni, organizează o mega-petrecere de Crăciun, pe 15 şi 16 decembrie, avându-i ca invitaţi pe Alex Velea şi trupa Akcent.
  Atât sâmbătă, cât şi duminică, distracţia începe la ora 11.00 cu spectacolul de teatru ‘Crăiasa Răcelii’, o poveste inedită de Crăciun jucată de actorii din trupa Zurli.
  Spectacolele, dar şi şedinţele de pictură pe faţă oferite de organizatori sunt gratuite.
  Crăiasa Răcelii nu suportă Crăciunul, sărbătorile, luminile din case, brazii impodobiţi, copiii fericiţi. Rolul ei în viaţă e să împrăştie peste tot strănuturi şi să răcească pe toată lumea. Şi fură scrisorile pentru Moş de la Brăduţul care e poştaşul Moşului. Spiriduşul Grumi îl ajută pe Brăduţ să recupereze scrisorile, acestea ajung la Moş, Crăiasa Răcelii răceşte şi mai rău de furie, iar Moşul ajunge cu cadouri în toate casele.
   Trupa Akcent va concerta sâmbătă, de la ora 16:00, iar Alex Velea duminică, de la aceeaşi oră.
  Atmosfera va fi una plină de veselie, se va cânta, se va dansa, se vor face jocuri, iar copiii vor primi cadouri.
   Zorky’s Planet vă aşteaptă la distracţie!
   Despre Zorky’s Planet
   Amenajat pe o suprafaţă de 2000 de metri pătraţi, Zorky’s Planet este primul parc de distracţii din România instalat într-un centru comercial, în AFI Palace Cotroceni, la etajul 1. De asemenea, în premieră pentru România, Zorky’s Planet, a lansat în august 2012 primul roller coaster instalat într-un shopping center din Europa de Est.
  Zorky’s Planet oferă tuturor vizitatorilor o multitudine de atracţii: piese de teatru pentru cei mici şi mari, în fiecare sâmbătă, cu intrare gratuită şi facepainting inclus, organizări de petreceri pentru zile de naştere, spectacole, evenimente speciale şi concursuri.

  //

  Detalii Locație

  Oraș:
  Bucuresti

  Adresa:
  Bulevardul Timisoara

  DISTRIBUIE
  Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 14 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU

  ADAUGĂ COMENTARIU