​Ateliere de sport și creație la The Little Gym București

The Little Gym este lider mondial în programele de dezvoltare bazate pe gimnastică adresate copiilor cu vârsta între 4 luni și 12 ani.

În perioada 27 – 30 decembrie, The Little Gym București organizează ateliere de iarnă în care copiii vor putea îndeplini câte o misiune diferită in fiecare zi. Timp de 2,5 ore instructorii The Little Gym îi vor călăuzi pe copii într-o aventură distractivă încurajând exercițiul fizic, creativitatea și abilitatea de a rezolva probleme.

Program ateliere 3-8 ani:

27 decembrie (marți), orele 10:00 – 12:30
Poko, pinguinul politicos (3-8 ani)
Copiii îl vor întâlni pe Pinguinul Poko care îi va pune la multe încercări. Vor aluneca pe burtică pe Muntele Bunelor Maniere și vor călători pe spatele balenei albastre Boris. Dacă acceptă provocările, vor deveni membri onorabili ai Clubului Bunelor Maniere!

28 decembrie (miercuri), orele 10.00 – 12.30
În căutarea Castelului de Gheață (3-8 ani)
În această zi copiii sunt invitați la Castelul de Gheață. Însă drumul către castel nu este ușor de găsit. Copii vor petrece noaptea în peștera Conului de Gheață, vor pluti pe icebergul alunecos și vor traversa podul cu țurțuri. Oare vor ajunge la timp la castel?

29 decembrie (joi), orele 10.00 – 12.30
Petrecerea omului de zăpadă (3-8 ani)
Bunul om de zăpadă a invitat copiii la petrecerea lui. Copiii vor porni într-o călătorie magică și plină de aventuri către cel mai îndepărtat loc de pe Pământ: Polul Nord.

30 decembrie (vineri), orele 10.00 – 12.30
Dinozaurii din Epoca de Gheață (3-8 ani)
În această zi o întreagă turmă de mici dinozauri va trece prin The Little Gym și va porni spre Oceanul Arctic. Aveți grijă să nu-i stați în cale.

Tarife: 

Prețul pentru o sesiune de 2,5 ore este de 65 RON. (O gustare ușoară și apă sunt incluse în preț).

Oferte speciale: 

La achiziționarea întregului pachet de 4 ateliere se acordă o reducere de 20% din preț. Pentru doi copii înscriși la ateliere se acordă o reducere de 15% din prețul fiecăruia.

Detalii aici.

Locurile sunt limitate.

rezervati-un-loc

Detalii Eveniment

Perioada:
27-30 December 2016

Ora incepere:
10:00

Ora terminare:
12:30

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL