1-5 Iunie la Cluj! Evenimente de Ziua Copilului, Weekend și Rusalii

01-04 Iunie 2023
Cluj-Napoca

1 iunie este ziua în care micuții clujeni preiau controlul, iar orașul devine un teren de joacă plin de distracție și aventură. Evenimente pentru copii sau kid-friendly speciale, activități pline de culoare și surprize îi așteaptă pe cei mici, oferindu-le ocazia de a se distra și de a explora activități noi și interesante.

Orașul găzduiește o varietate de evenimente captivante menite să îi încânte și stimuleze pe cei mici. Printre acestea se numără Sports Festival, unde copiii se pot bucura de activități sportive și activități pline de energie. Teatrul Puck aduce și anul acesta magia teatrului în oraș cu evenimentul „Hai-hui printre povești”. De asemenea Parada Micilor Bicicliști îi adună pe copii într-un marș vesel pe două roți, promovând un stil de viață sănătos.

Hai să aruncăm o privire asupra câtorva dintre cele mai atractive evenimente organizate în Cluj cu ocazia Zilei Copilului, într-o zi plină de magie și entuziasm pentru toți copiii din oraș!

Hai-hui printre povești
@ Parcul Central

1-2 IUNIE

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

🇷🇴„Hai-hui printre povești” celebrează și în acest an, în 1 și 2 iunie, copilăria și universul ei magic, prin activități bazate pe creații ale copiilor. Evenimentul are loc de Ziua Copilului, în Parcul Central (Centrul de Cultură Urbană Casino).

PROGRAM

Activitățile pe care le propunem adună la un loc trupe profesioniste de teatru de păpuși, ateliere dedicate copiilor și familiei, spectacole și concerte ale trupelor elevilor clujeni.

Detalii aici.


Sports Festival 2023
@ Cluj-Napoca

1-4 IUNIE

Inițiere în peste 20 de sporturi, un super-demonstrativ de fotbal, Crosul Supereroilor, concerte, Survivor Challenge, masterclass, Sports Talks, un food park și multe alte motive să fii acolo. Indiferent care e vârsta ta, nu ai cum să te plictisești la Sports Festival.🤸🤾🤺
Fă-ți acum lista cu activitățile preferate și vino în 𝟭-𝟰 𝗶𝘂𝗻𝗶𝗲 pe tot perimetrul din jurul 𝗖𝗹𝘂𝗷 𝗔𝗿𝗲𝗻𝗮 să te bucuri de minunata lume a sportului.

DETALII


Ziua Copilului la VIVO!
Activități pentru cei mici

1-4 IUNIE

 

În perioada 1 – 4 iunie, sărbătorim Ziua Copilului la VIVO!, cu jocuri, surprize, ateliere creative și educative pentru cei mici și un super show de magie cu Magicianul Robert Tudor.
Marcăm cel mai așteptat eveniment și prima zi de vară cu un program dinamic și plin de activități:

1 – 3 iunie
12:00 – 16:00 Ateliere creative
16:00 – 17:00 Magia jocurilor
4 iunie
12:00 – 16:30 – Ateliere creative
16:30 – 18:00 – Copii minunați și Magia jocurilor
18:00 – 19:00 Super show cu Magicianul Robert Tudor

Activitățile sunt destinate tuturor copiilor cu vârsta cuprinsă între 4 și 12 ani și accesul este gratuit.

Detalii aici.


Inițiere gratuită în peste 20 de sporturi
@ Sports Festival 2023

1-4 IUNIE

Vino în perioada 𝟭-𝟰 𝗶𝘂𝗻𝗶𝗲 la Sports Festival să descoperi ce sport ți se potrivește cel mai mult! Anul trecut peste 13.000 de copii și adulți și-au descoperit pasiunea și abilitățile pentru sporturi dintre cele mai diverse, cu ajutorul unor jucători și antrenori cu experiență. Acum e rândul tău. Acceptă provocarea și umple-ți pașaportul sportiv cu ștampilele care vor dovedi că te-ai inițiat în fiecare sport! Accesul e gratuit. 🤩

Detalii aici.


Magic Family Days
Piața de flori altfel 2023

31 MAI – 4 IUNIE

Pregătim un eveniment special, unde distracția e la ea acasă!

În perioada 31 mai – 4 iunie, Magic Family Days transformă grădina Zazen într-un tărâm fermecat care își propune să aducă bucurie și distracție pentru întreaga familia.🎉🧑‍👩‍👧‍👦

Pentru cei mici, vom avea o mulțime de activități care îi vor face să se simtă ca în povești: ateliere de creație🧑‍🎨, teatru de păpuși🎭, face painting 🎨, spectacole de magie🪄, concerte captivante🎶, jocuri🃏și muuulte surprize magice.

DETALII


Strada Potaissa
Piața de flori altfel 2023

1-5 IUNIE

Primul street delivery din țară costumat într-o piață de flori atipică prinde viață pentru al șaptelea an la rând 🌿

În perioada 1-5 iunie, pe Strada Potaissa veți găsi cea mai diversă și inedită ofertă de plante și flori. Vizitează cele 15 standuri ale vendorilor noștri și explorează piața cu ghivece pentru interior, pepinierele cu plante pentru exterior, lavanda gigantică, plante aromatice încrucișate și modificate genetic (cum sună mentă cu gust de lămâie?), precum și cel mai iute ardei iute din lume 🔥

Duminică, 4 iunie, activitatea comercială de pe Potaissa va fi întreruptă pentru două ore, între ora 13 și 15, pentru a ne bucura împreună de ”Masa bunei vecinătăți”. Bucatele sunt aduse, pregătite și cumpărate de fiecare participant care ia loc la masă și trebuie să fie împărțite cu cei din jurul său, într-un spirit autentic de comunitate și prietenie 🤲

Detalii aici.


Atelierele Picapam – Gelateria Picapam
atelier de preparat înghețată

1 IUNIE

🍨 Nu știm bine cum e vremea asta, dar știm că ne e poftă de înghețată!

🍧 La Picapam nu doar că avem deja diverse sortimente, dar ne dorim să învățăm să preparăm o înghețată sănătoasă și delicioasă!

🍦 Dacă îți dorești să înveți și tu, haide la noi la atelierul de gătit al lunii iunie, unde ne vom juca cu untul de arahide 🥜, cu bananele 🍌, precum și cu alte fructe și vom crea cea mai bună înghețată!

Detalii aici.


Parada Micilor Biciclisti
Editia 1 @ Piața Unirii din Cluj-Napoca –

3 IUNIE

În 3 iunie, în Cluj-Napoca – Piața Unirii, oprim mașinile și ne urcăm pe biciclete. Cu familia în pluton, pedalăm și ne distrăm în centrul municipiului, pe carosabil, în zona aripii de est a pieței! Intra și tu în cea mai frumoasă poveste pentru copii, powered by Itsy Bitsy un eveniment organizat de Go4fun cu sprijinul Primăriei Cluj-Napoca. Participarea este gratuita!

Pe 3 iunie sărbătorim într-o zi cât alții în trei :
• Ziua internațională a copilului (1 Iunie)
• Ziua mondială a bicicletei (3 Iunie)
• Ziua mondială a mediului (5 Iunie)
și lansăm o invitație la un stil de viață sănătos, prin sport și protejarea mediului înconjurător. Evenimentul este dedicat tuturor copiilor care iubesc bicicleta și senzația de libertate pe care aceasta o oferă.

Detalii aici.


WCF International Cat Show
@Iulius Mall Cluj-Napoca

3-4 IUNIE

 

🐱 Peste 120 de pisici din toate colțurile lumii vor fi prezente în perioada 𝟯-𝟰 𝗶𝘂𝗻𝗶𝗲, la „𝗪𝗖𝗙 𝗜𝗻𝘁𝗲𝗿𝗻𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹 𝗖𝗮𝘁 𝗦𝗵𝗼𝘄” ✨, în Iulius Mall Cluj-Napoca. În intervalul, 10:00 – 18:00 sunt invitați toți iubitorii de pisici (și nu numai), să admire peste 𝟮𝟬 𝗱𝗲 𝗿𝗮𝘀𝗲, într-un concurs de frumusețe felină 🐈‍⬛.

DETALII


Crosul Supereroilor 2023
Aleargă pentru Cluj @ Sports Festival 2023

4 IUNIE

Crosul Supereroilor revine la Sports Festival cu o nouă cauză umanitară: renovarea Clinicii de Obstetrică-Ginecologie “Dominic Stanca” din Cluj-Napoca.

Clujenii pasionați de sport au șansa să devină eroi pentru o zi prin participarea la competiția de alergare organizată duminică, 4 iunie, în cadrul Sports Festival. Jumătate din taxa de înscriere va merge către această nouă misiune locală a programului Spitale Publice din Bani Privați.

Detalii aici.


Baby Yoga In The Park
@ Iulius Mall Parc

4 IUNIE

 

Baby Yoga și AUCHAN vă invită la un eveniment unic în România, dedicat bebelușilor și părinților lor – BABY YOGA IN THE PARK! 🥳🥳🥳

Vă așteptăm la 90 de minute de distracție și bucurie cu tehnici și practici de instruire combinate armonios cu muzică, fitness și dansuri în grup, totul într-o atmosferă plină de veselie, zâmbete, îmbrățișări și baloane aruncate spre cer! ️

Detalii aici.


Gașca Zurli
la Sports Festival 2023

3 IUNIE

Copii mici, copii mari, părinți, bunici, căței și pisici – Gașca Zurli vă așteaptă pe toți în data de 3 iunie la Sports Festival. 𝗜𝗻𝘁𝗿𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗲𝘀𝘁𝗲 𝗴𝗿𝗮𝘁𝘂𝗶𝘁𝗮̆! 🥳

Tanti Prezentatoarea, Fetița Zurli, Supereroul Mulțumesc, Bucătărașul Lulu, Vrăjimăturica și Truli vă dau întâlnire pe platoul dintre Cluj Arena și BT Arena unde se anunță o petrecere pe cinste, de la care nu vor lipsi dansurile și cântecelele specifice copilăriei.

DETALII


Detalii Eveniment

Perioada:
01-04 Iunie 2023

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL