20+ Restaurante cu Loc de Joacă pentru Copii în Bucuresti

Cauţi un restaurant cu loc de joacă pentru copii în Bucureşti? Aici gaseşti restaurantele din Bucuresti care au spaţii de joacă pentru copii.

De multe ori este suficient ca restaurantul să posede un spațiu cât de cât ofertant pentru copii, în care aceștia să poată socializa sau să desfășoare activități. Dacă nu găsești o astfel de variantă atunci e posibil să-ți iei adio de la un prânz liniștit în oraș cu toată familia.

Restaurante cu loc de joacă pentru copii în București

SECTOR

  1    2    3    4     5     6

__________

Lista de Restaurante cu Loc de Joacă pentru Copii în București Sector 2

8.

Casa Diham – Pantelimon

Restaurant cu Loc de Joacă în Bucureşti Sector 2

Casa Diham este un restaurant deschis recent vizavi de Mega Mall Pantelimon. Locaţia arată decent şi are terasă. 

restaurant cu loc de joacă casa diham pantelimonLocul de joacă pentru copii este în interior, are trambulină, tobogan şi ballpit. Este identic cu cel de la un alt restaurant din reţeaua Casa Diham, cel de la Tineretului. 

restaurant cu loc de joacă casa diham pantelimon


9.

Casa Jienilor

Restaurant cu Loc de Joacă în Sectorul 2, Bucureşti

 

jieni restaurant cu loc de joacăRestaurantul Casa Jienilor Agricultori are loc de joaca pentru copii in spatiu deschis vara sau in spatiu inchis iarna.

Nu uitati cand faceti rezervare la terasa (in sezonul cald) sa cereti o masa cat mai apropiata de locul de joaca, astfel incat sa va fie mai usor sa-i supravegheati pe copii.


 

10.

Trattoria Il Calcio Obor

Restaurant cu Loc de Joacă în Sectorul 2

Situat in apropierea intersectiei Obor, intre ACR si supermarchet G-Market, restaurantul Trattoria Il Calcio Obor dispune de un numar de 100 de locuri, atat pentru fumatori cat si pentru nefumatori, terasa de 60 de locuri si un loc de joaca pentru copii. In plus va este oferit internet wireless gratuit.

trattoria obor restaurant cu loc de joacă

Te-ar mai putea interesa:

LOCATIITherme Bucuresti. Destinatie de vis pentru familie!

EVENIMENTESpectacole, teatre, filme si ateliere in weekend!

ACTIVITATI5 filmulete haioase de animatie Pixar


11.

The Library 

Restaurant în Sector 2, Bucuresti

 

Situat la etajul 2 al cladirii Mobexpert din Pipera, restaurantul are un loc de joaca supravegheat de personal specializat. Spaţiul generos oferă o priveliste urbana deosebită. Atmosfera este plăcută iar preparatele culinare sunt deosebite.

the library Bucuresti restaurant cu loc de joacă


 

12.

Symphony

Restaurant Românesc Fusion cu Loc de Joacă în Sectorul 2, Bucuresti

 

Restaurantul Symphony propune preparate pentru o dieta hipocalorica, fara gluten si amidon, păstrând elementele necesare unei alimentaţii echilibrate, fără a sacrifica gustul şi savoarea.

restaurant cu loc de joacă pentru copii SymphonyGrija pentru copii se manifesta atât în meniurile special concepute cât şi în modul în care a fost gândită locaţia: restaurantul a pregătit un loc de joacă unde copiii pot fi lăsaţi sub supraveghere video.


 

13.

La Conac

Restaurant cu Loc de Joacă în Sectorul 2, Bucuresti

 

Restaurantul se gaseste in zona Foisorului de Foc, pe Bd. Pache Protopopescu. Are loc de joaca dotat cu toate cele necesare pentru ca cei mici sa se distreze, supravegheati cu atentie de personal specializat.

restaurant cu loc de joacă la conac

__________

Restaurante cu loc de joacă pentru copii în București

SECTOR

  1    2    3    4     5     6

 

Pagina precedenta
1
2
3
4
5
6
Pagina urmatoare
DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

8 COMENTARII

  1. Buna ziua
    Referitor la articolul dvs ati omis cel mai nou si modern loc de joaca din sect 5/6 West Plaza Kids Land situat in incinta restaurantului Trattoria Vivaldi de langa Plaza Mall.

  2. Imi pare foarte rau, dar Taverna Sarbului nu este nici pe departe un restaurant in care esti binevenit cu copiii. Este adevarat ca au loc de joaca, dar atat. Noi am fost cu cei doi copii si pentru ca baietelul de 2 ani si jumatate se plimba printre mese ni s-a spus de catre seful de sala ca ori il „potolim”, ori vor fi nevoiti sa ne dea afara, propriu-zis. Evident ca am ramas socati, iar ei au continuat sa isi motiveze atitudinea motivand ca au loc de joaca, iar copii daca nu mananca, atunci sa stea la locul de joaca… Si asta s-a intamplat cam acum o luna…

  3. Multumesc pentru informatii si idei. Am vizitat o parte dintre muzeele propuse de dvs.
    Puteti mentiona si Choco Museum.
    Dintre restaurante prefer La Conac, cu loc de joaca.

ADAUGĂ COMENTARIU