20+ Restaurante cu Loc de Joacă pentru Copii în Bucuresti

Cauţi un restaurant cu loc de joacă pentru copii în Bucureşti? Aici gaseşti restaurantele din Bucuresti care au spaţii de joacă pentru copii.

Vara e mai simplu să mergem la masă cu cei mici, Bucureștiul abundă de terase kid friendly cu spaţii generoase şi pline de verdeaţă unde copiii se pot juca şi cu jucariile aduse de acasă. Important este să vii şi cu alţi prieteni, pentru ca cei mici să aibă cu cine să se joace.

 

Restaurante cu loc de joacă pentru copii în București

SECTOR

  1     2     3     4      5      6

__________

Lista de Restaurante cu Loc de Joacă pentru Copii în București Sector 4

 

17.

Fabrica

Terasa, Club, Pub, Restaurant cu Loc de Joacă în Bucureşti Sector 4

 

Club Fabrica este o destinație foarte plăcută în timpul sezonului cald. Se află în zona Parcului Carol și are o particularitate pentru care este foarte apreciat: locul de joacă pentru copii este frumos amenajat și dispus pe nisip!

Copiii se pot bucura de leagăne, trambulină, căsuță de escaladat, tobogan, nisip suficient pentru toată lumea și de multe ori poți găsi și jucării de nisip. Există și meșe la care pot stă părinții chiar în față locului de joacă, la 2-3 m.

fabrica restaurant cu loc de joacă

In schimb pentru sezonul rece, locul de joaca din interior nu este nici ofertant nici atragator, ba chiar dotat cu jucarii vechi si uzate. Camera de joaca este mica, nerenovata si din pacate nici macar foarte curata.

Vara insa nu veti avea nevoie de aceasta, locul de joaca de afara place copiilor de toate varstele. 


 

18.

Casa Diham – Tineretului

Restaurant cu Loc de Joacă în Bucureşti Sector 4

 

Casa Diham este un restaurant de 500 de locuri lângă Parcul Tineretului, cu meniu românesc şi internaţional. În zonă este foarte cunoscut, mai mult de 2000 de clienti au postat recenzii pe facebook, majoritatea pozitive.

Restaurante cu Loc de Joacă pentru Copii în Bucuresti casa dihamÎncă nu am incercat locaţia însă după cum se prezintă pe site pare de modă mai veche, cu programe de muzică uşoară sau populară.  Locul de joacă pentru copii este în interior şi îl va ţine mult timp ocupat pe cel mic, are trambulină, tobogan şi ballpit.

Restaurante cu Loc de Joacă pentru Copii în Bucuresti casa diham

 

__________

Restaurante cu loc de joacă pentru copii în București

SECTOR

  1     2     3     4      5      6


Pagina precedenta
1
2
3
4
5
6
Pagina urmatoare
DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

8 COMENTARII

  1. Buna ziua
    Referitor la articolul dvs ati omis cel mai nou si modern loc de joaca din sect 5/6 West Plaza Kids Land situat in incinta restaurantului Trattoria Vivaldi de langa Plaza Mall.

  2. Imi pare foarte rau, dar Taverna Sarbului nu este nici pe departe un restaurant in care esti binevenit cu copiii. Este adevarat ca au loc de joaca, dar atat. Noi am fost cu cei doi copii si pentru ca baietelul de 2 ani si jumatate se plimba printre mese ni s-a spus de catre seful de sala ca ori il „potolim”, ori vor fi nevoiti sa ne dea afara, propriu-zis. Evident ca am ramas socati, iar ei au continuat sa isi motiveze atitudinea motivand ca au loc de joaca, iar copii daca nu mananca, atunci sa stea la locul de joaca… Si asta s-a intamplat cam acum o luna…

  3. Multumesc pentru informatii si idei. Am vizitat o parte dintre muzeele propuse de dvs.
    Puteti mentiona si Choco Museum.
    Dintre restaurante prefer La Conac, cu loc de joaca.

ADAUGĂ COMENTARIU