20+ Restaurante cu Loc de Joacă pentru Copii în Bucuresti

Cauţi un restaurant cu loc de joacă pentru copii în Bucureşti? Aici gaseşti restaurantele din Bucuresti care au spaţii de joacă pentru copii.

În sezonul rece singura soluţie de a lua masa în familie este să găsim restaurante kid friendly, cele care s-au gandit şi la parinţi si care au investit intr-un loc de joacă în interior.

Restaurante cu loc de joacă pentru copii în București

SECTOR

  1     2     3     4      5      6

__________

Lista de Restaurante cu Loc de Joacă pentru Copii în București Sector 5

23.

Berăria Germană

Restaurant cu Loc de Joacă pe Terasă, în sectorul 5 Bucuresti

 

Abonează-te la Newsletter GOKID!
Îți trimitem Invitații la Evenimente, Newslettere de Weekend și Povestea de Duminică Seara
+ CADOU 

14 Jocuri pentru Dezvoltarea Inteligenței Emoționale

 VREAU! 

Beraria Germană Bragadiru este locul unde clienţii ştiu că se pot baza pe tradiţionala bere la metru. Aici poţi degusta din belşug mancarea germană, bogată în carnaţi, cartofi la cuptor şi varză murată.

beraria germana restaurant cu loc de joaca sector 5 terasa gokidBeraria Germana Bucuresti restaurant cu loc de joacăCâteodată la grădina de vară de 300 de locuri vei putea asculta muzică de fanfară în timp ce copiii mici se bucură de un mic loc de joacă amenajat pe terasă.


21.

Britannia

Restaurant în sectorul 5, Bucuresti

 

Restaurantul Britannia din Rahova pune la dispozitia parintilor care vin la restaurant cu copiii un spatiu suficient de mare de joaca pentru copii, la etajul 1.

britannia restaurant cu loc de joaca terasa sector 5britannia restaurant cu loc de joaca terasa sector 5 meseRestaurantul cu loc de joaca isi asteapta clientii mari si mici de luni pana duminica, intre orele 10:00 – 23:30.

britannia restaurant cu loc de joaca kids club sector 5britannia restaurant cu loc de joaca sector 5britannia restaurant cu loc de joacă

Britannia Kids Club organizeaza si petreceri pentru copii.


24.

Trattoria Planet

Restaurant în sectorul 5, Bucuresti

 

Restaurantul Trattoria Planet este situat în ansamblul rezidential Confort Urban din Rahova, Şos. Sălaj nr. 363 din sectorul 5.

restaurant cu loc de joacă Bucureşti sector 5Un restaurant destul de apreciat de catre cei care ii trec pragul, cu multe recenzii pozitive.

Restaurantul Trattoria Planet organizeaza petreceri pentru copii cu programe de divertisment originale: animatori si accesorii (baloane, picturi pe fata, masina de baloane), petreceri tematice cu zane, pirati, eroi, personaje din desene animate sau orice alta tematica.

 _________

Restaurante cu loc de joacă pentru copii în București

SECTOR

  1     2     3     4      5      6

 

Te-ar mai putea interesa:

LOCATIIParcuri de aventura din zona Bucurestiului

EVENIMENTESpectacole, teatre, filme si ateliere in weekend!

ACTIVITATICartea Junglei, film de animatie dublat in romana

Pagina precedenta
1
2
3
4
5
6
Pagina urmatoare
DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

10 COMENTARII

 1. Buna ziua
  Referitor la articolul dvs ati omis cel mai nou si modern loc de joaca din sect 5/6 West Plaza Kids Land situat in incinta restaurantului Trattoria Vivaldi de langa Plaza Mall.

 2. Imi pare foarte rau, dar Taverna Sarbului nu este nici pe departe un restaurant in care esti binevenit cu copiii. Este adevarat ca au loc de joaca, dar atat. Noi am fost cu cei doi copii si pentru ca baietelul de 2 ani si jumatate se plimba printre mese ni s-a spus de catre seful de sala ca ori il “potolim”, ori vor fi nevoiti sa ne dea afara, propriu-zis. Evident ca am ramas socati, iar ei au continuat sa isi motiveze atitudinea motivand ca au loc de joaca, iar copii daca nu mananca, atunci sa stea la locul de joaca… Si asta s-a intamplat cam acum o luna…

 3. Multumesc pentru informatii si idei. Am vizitat o parte dintre muzeele propuse de dvs.
  Puteti mentiona si Choco Museum.
  Dintre restaurante prefer La Conac, cu loc de joaca.

 4. buna ziua, nu mai sunt de actualitate multe dintre locatiile propuse…trebuie neaparat sa o actualizati, altfel veti crea dezamagire si frustrare multor parinti.

  • Iti multumim pentru feedback si ajutor, Roxana. Am actualizat articolul si am adaugat cateva locatii noi.

ADAUGĂ COMENTARIU