20+ Restaurante cu Loc de Joacă pentru Copii în Bucuresti

Cauţi un restaurant cu loc de joacă pentru copii în Bucureşti? Aici gaseşti restaurantele din Bucuresti care au spaţii de joacă pentru copii.

Ai un copil mâncăcios care este fericit şi stă la masă doar pentru că îi pui farfuria în față? Sau poate sta preț de o oră cu suculetul în față? Puțin probabil. Copiii au nevoie de joacă și mișcare și de aceea trebuie să te gândești la alte soluții când vrei să mănânci în oraș. Cum ar fi un restaurant cu loc de joacă sau restaurante cu spații amenajate pentru copii.

Restaurante cu loc de joacă pentru copii în București

SECTOR

  1     2     3     4      5      6

__________

Lista de Restaurante cu Loc de Joacă pentru Copii în București Sector 3

 

14.

Trattoria Monza

Restaurant cu Terasă Kid-friendly lângă Parcul IOR în Sector 3, Bucuresti

Trattoria Monza – Pizza & Pasta este un restaurant cu specific italian amplasat pe Str. Baba Novac nr. 25, vizavi de parcul Alexandru Ioan Cuza (IOR). Atât mâncarea cât şi servirea sunt rezonabile.

restaurant cu loc de joacă Trattoria Monza În interior te aşteaptă separeuri cu canapele din piele şi televizoare de dimensiuni mari pentru vizionarea meciurilor importante. Este usor să-ţi dai seama că localul este preferat de tinerii din zonă. Are o terasă care se inchide şi una printre copacii din faţa restaurantului. Aceasta din urmă este kid-friendly întrucât are chiar şi un loc de joacă cu leagăne şi tobogan. Preferatul copiilor pare să fie însă un copac care a crescut parcă pentru a-i primi pe cei mici care vor să se caţere în el.  


 

15.

L’Incontro

Restaurant Sector 3, Bucuresti

[SPAȚIUL DE JOACĂ ESTE ÎNCHIS]

lincontro restaurant cu loc de joacaL’Incontro este un restaurant cu loc de joaca pentru copii in sectorul 3, zona Postavarul – Salajan. Copiii se pot juca intr-un spatiu amenajat pentru ei, fiind supravegheati in permanenta.


 

16.

Trattoria Mellini

Restaurant cu Terasă şi Loc de Joacă în Sector 3

 

Un restaurant cu specific italian din sectorul 3 în care poţi lua masa în familie. Am vizitat locaţia, din pacate locul de joacă din interior înseamnă o cameră mică, intunecoasă şi neprimitoare. Încă era vreme de terasă şi de aceea nu am putut simţi atmosfera din interiorul restaurantului care era gol. Pe terasă nu s-a încumetat nicio familie să ia cina când am ajuns noi, erau numai tineri care nu păreau deranjaţi de muzica comercială care se auzea la un volum ceva mai mare pentru gustul nostru. În plus restaurantul este chiar pe strada Vitan, un strada circulată care generează de asemenea zgomot. Rezultă atmosfera nu tocmai propice pentru o masă în familie.  

restaurant cu loc de joacă Trattoria Mellini

__________

Restaurante cu loc de joacă pentru copii în București

SECTOR

  1     2     3     4     5     6

 

Pagina precedenta
1
2
3
4
5
6
Pagina urmatoare
DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

8 COMENTARII

  1. Buna ziua
    Referitor la articolul dvs ati omis cel mai nou si modern loc de joaca din sect 5/6 West Plaza Kids Land situat in incinta restaurantului Trattoria Vivaldi de langa Plaza Mall.

  2. Imi pare foarte rau, dar Taverna Sarbului nu este nici pe departe un restaurant in care esti binevenit cu copiii. Este adevarat ca au loc de joaca, dar atat. Noi am fost cu cei doi copii si pentru ca baietelul de 2 ani si jumatate se plimba printre mese ni s-a spus de catre seful de sala ca ori il „potolim”, ori vor fi nevoiti sa ne dea afara, propriu-zis. Evident ca am ramas socati, iar ei au continuat sa isi motiveze atitudinea motivand ca au loc de joaca, iar copii daca nu mananca, atunci sa stea la locul de joaca… Si asta s-a intamplat cam acum o luna…

  3. Multumesc pentru informatii si idei. Am vizitat o parte dintre muzeele propuse de dvs.
    Puteti mentiona si Choco Museum.
    Dintre restaurante prefer La Conac, cu loc de joaca.

ADAUGĂ COMENTARIU