Top 25 Filme pentru Copii & Familie 2010-2017

Am selectat pentru tine topul celor mai bune 25 de filme pentru copii și familie din perioada 2010-2017 din topul 100 Rottentomatoes, unul dintre cele mai avizate portaluri de recenzii de filme, care își bazează calificativele pe recenzii scrise de critici profesioniști de film. După scurte prezentări ale filmelor la finalul fiecărei pagini găsești și trailere, câte 5 pe playlist, pentru a putea naviga ușor de la unul la celălalt.

Top 25
Filme pentru Copii și Familie

2010-2017

25. Wreck-it Ralph (2012)
Ralph Strică-Tot

Ralph-Strică-Tot este o comedie delicioasă și palpitantă inspirată dintr-un joc video al anilor ’80. Ralph a fost întotdeauna în umbra lui Felix-Repară-Tot Jr, personajul principal pozitiv al jocului, care salvează mereu situațiile critice și devine astfel eroul preferat al tuturor. Vezi trailerul în playlistul de mai jos.

24. The Peanuts Movie (2015)
Snoopy si Charlie Brown: Filmul Peanuts

Snoopy pornește în cea mai mare misiunea a sa: el și echipa lui iau cerul cu asalt ca să-și ducă la capăt răzbunarea, în timp ce cel mai bun prieten al lui, Charlie Brown, începe acasă propria lui călătorie epică.

23. ParaNorman (2012)

 

În ParaNorman, un orășel este asediat de zombie. Cine poate fi chemat în ajutor, decât Norman, un băiețel considerat de toată lumea un ciudat, care poate să vorbească cu cei morți.

22. Rango (2011)

Rango este o specie absolut nemaivăzută: un cameleon mititel cu suflet mare, care își pune în gînd să salveze un orășel la fel de bizar precum creaturile care-l locuiesc, și, care, pe parcurs, se transformă în eroul care odinioară doar își închipuia că este.

Îți recomandăm: 15 Filme pentru Copii de Văzut în Familie de Sărbători

21. Winnie the Pooh (2011)
Winnie de Pluș

Winnie se întoarce cu o poveste plină de aventuri, alături de prietenii săi Tigru, Iepure, Purceluș, Bufnița, Kanga, Roo – și nu în ultimul rând Aiurel, care și-a pierdut coada, pentru a-i încânta pe micuții de pretutindeni.

Vezi în playlistul de mai jos trailerele filmelor din Top 25 Filme pentru Copii & Familie 2010-2017, pozițiile 25-21.

Poți apăsa pe ►| pentru următorul trailer din lista de 5 filme.

VEZI URMĂTOARELE 5 FILME

Îți recomandăm: 9 Scurtmetraje de Animaţie despre Empatie şi Fapte Bune

1
2
3
4
5
Pagina urmatoare
DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU