ARCEN, împreună cu BRD – Groupe Société Générale, continuă sezonul nocturn de poezie contemporană în capitală. A treia ediția a proiectului „21 de Nocturne. Poezie contemporană, Muzică și Vin” se desfășoară până pe 15 septembrie.
Invitați: Alex Văsieș și Radu Vancu – prezent doar prin poezie.
Locul: Grădina de la Rezidența BRD Scena 9 (strada I.L. Caragiale nr. 32).
Acces: începând cu ora 20.30, doar pe bază de rezervare.
Rezervarea este gratuită și se face pentru max. 2 persoane.
Important pentru acces: trebuie să prezentați biletul gratuit (printat sau pe telefon) primit pe mail în urma rezervării.
*nocturna se poate suspenda în caz de ploaie și se reia într-o vinere viitoare în funcție de disponibilitatea poetului; ARCEN va face comunicarea modificărilor pe pagina de Facebook ARCEN și pe site-ul www.arcen.info.
Rezervările se fac aici: https://goo.gl/zmDv1D
•••
Ediția din acest an a proiectului „21 de Nocturne” se desfășoară în perioada 14 iulie – 15 septembrie și pune reflectorul pe 12 poeți invitați – Svetlana Cârstean, Claudiu Komartin, Denisa Duran, Adrian Diniș, Alex Văsieș, Ana Dragu, Dina Frînculescu, Flavia Adam, Mitoș Micleușeanu, Radu Nițescu, Răzvan Țupa și Valentin Busuioc. Pentru prima dată, vom diversifica experiențele de la Nocturne, alternând atmosfera de deasupra orașului, de pe terasa blocului Magheru One (b-dul Gh. Magheru nr. 1), cu răcoarea Grădinii de la Rezidența BRD Scena9 (str. I. L. Caragiale nr. 32).
Nocturnele din acest an vor oferi o experiență complet nouă: vom îmbina lecturile de poezie, muzica și dialogurile, cu jam session, dans, expoziții, performance-uri, dar și cu vin pentru bună dispoziție și cu cărți de poezie pentru luat acasă.
Accesul la nocturne este gratuit, dar se face doar pe bază de rezervare, prin completarea formularului: https://goo.gl/zmDv1DOrganizat de: ARCEN
Prezentat de: BRD Groupe Societe Generale
Proiect cultural co-finanțat de: AFCN
Susținători: Cultura Zâmbește by Lay’s și Fundația Cărturești.
Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.