3×3 Constanta Schools Battle

17-18 Noiembrie 2018
Constanta

A treia ediție a Constanța Streetplay 3×3 Schools Battle se va disputa in lunile octombrie si noiembrie, la Liceul Teoretic Ovidius.

Școlile și liceele din Constanța se vor duela în cadrul etapelor din sezonul regulat, urmând ca cele mai bune echipe la fiecare categorie să participe la marea finală care va fi găzduită pe 10-11 noiembrie la City Park Mall.

Peste 400 de elevi de gimnaziu și liceu sunt angrenați în această competiție, realizată cu sprijinul financiar al Primăriei Municipiului Constanța și care este inclusă în calendarul Federației Internaționale de Baschet 3×3.

Toți jucătorii vor acumula puncte în clasamentul mondial FIBA 3×3 și vor puncta de asemenea și pentru România în clasamentul pe națiuni, care este unul dintre criteriile principale de calificare pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020, acolo unde baschetul 3×3 va fi prezent în premieră.

Peste 50 de școli și licee din Municipiul Constanța își vor trimite reprezentantele la una sau mai multe dintre cele patru categorii: gimnaziu masculin, gimnaziu feminin, liceul masculin, liceu feminin.

Baschetul 3×3 este unul dintre cele mai populare sporturi urbane de echipă, în special în rândul tinerilor, iar competițiile organizate în ultimii ani în Constanța au atras mii de participanți la toate categoriile de vârstă.

Unde? Liceul Teoretic Ovidius, Strada basarabi, Constanta

Detalii Eveniment

Perioada:
17-18 Noiembrie 2018

Ora incepere:
10:00

Orasul:
Constanta

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Constanta!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL