5 filme de animatie CGI cu insecte

Vezi 5 filme de animatie cu insecte, create prin CGI (Computer Generated Imagery) - imagini generate de calculator. Desene animate online.

In animatia computerizata o imagine este afisata pe ecranul computerului si in mod repetat inlocuita cu o noua imagine, similara cu imaginea anterioara, dar a avansat usor in timp (de regula la o rata de 24 sau 30 cadre/secunda), creandu-se astfel iluzia miscarii.

1. Sweet Cocoon. Scurtmetraj de animatie realizat de studenti ESMA – Ecole Supérieure des Métiers Artistiques din Franta

Animatie 3D realizata prin CGI despre doua insecte care se decid sa ajuta o omida care este in plina metamorfoza prin care va deveni fluture.

Creat de Matéo Bernard, Matthias Bruget, Jonathan Duret, Manon Marco, Quentin Puiraveau.

2. Minuscule – Alb ca zapada. Filme de animatie CGI

Minuscule este o serie frantuzeasca de scurtmetraje de animatie despre viata insectelor. Filmele sunt realizate intr-o maniera poetica si in acelasi timp amuzanta si caricaturala. Personajele sunt 3D, create prin tehnica CGI, si apar intr-un peisaj natural modelat pe calculator. Fiecare animație are o poveste de sine statatoare si plina de umor. (White as snow / Blanc comme neige – Season 2). Sursa: Minuscule Youtube Channel

3. Caterpillar Shoes – Scurtmetraj de animatie si poveste de adormit copiii in versuri 

O fabula moderna si poveste de adormit copiii in engleza, despre calatoria pe care trebuie sa o faca o omida pana ajunge sa se transforme intr-un fluture. Vezi mai jos filmul de animatie CGI.

4. Lovebites – Scurtmetraj de animatie CGI din Australia

Creat de Agaki Bautista, Aram Davern, Michael De Caria, Jonathon Iskov, Peter Lam, & Doug Walker, la Academy of Interactive Entertainment Sydney.

5. Minuscule: Valley Of The Lost Ants. Filme de animatie CGI

Într-un luminis din padurec, ramasitele unui picnic abandonat in grada declanseaza un razboi intre doua triburi de furnici. O tanara si indrazneata gargarita se trezeste prinsa in mijlocul luptei si se imprieteneste cu una dintre furnicile negre ăr gărgăriță îndrăzneț se trezeste prins in mijlocul luptei. El se împrietenește cu unul dintre furnici negre, Mandible, pe care o ajuta sa-si salveze musuroiul de asaltul teribil al razboinicilor furnici rosii.

Vezi aici filmul de animatie CGI Valley Of The Lost Ants

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU