5 Filme de Animație Noi de Văzut în 2022

Sfârșitul de an 2021 ne-a adus o mulțime de filme noi pentru copii, majoritatea lansate pe rețelele de streaming unde nu avem nicio restricție :-). Dacă o excludem pe cea pe care o poți impune chiar tu copilului în privința expunerii la ecran.  Vezi mai jos o listă de 5 recomandări de filme pentru copii realizate în 2021 și pe care cei mici se vor bucura să le vadă și în 2022.

1.

Back to the Outback (2021)

Lungmetraj de animație, aventură, comedie | +8 ani

Sătui să stea închiși într-o expoziție de reptile la care oamenii vin să îi privească ca pe niște monștrii, un grup al celor mai periculoase creaturi din Australia plănuiește o evadare îndrăzneață de la grădina zoologică pentru a fugi în Outback, locul în care nu vor mai judecați pentru colți, solzi sau ace. Filmul poate fi văzut pe Netflix.

VIDEO. 1000+ Minute Speciale cu Cirque du Soleil. Show Total de Îndemânare, Muzică Originală și Dans

2.

Even Mice Belong in Heaven (2021)

Lungmetraj de animație, aventură, comedie | +8 ani

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Un film de animație ceh despre doi dușmani de moarte – un șoarece și o vulpe, care după un accident nefericit, se întâlnesc în raiul animalelor. Acolo își pierd instinctele naturale și devin cei mai buni prieteni. Dorința lor de a rămâne împreună după ce se întorc pe pământ se împlinește, dar renasc în roluri opuse. Datorită puterii prieteniei, ei pot depăși chiar ceea ce pare a fi imposibil.

VIDEO. Top 10 Filme Online Romanesti pentru Copii din Timpul Comunismului

3.

Robin Robin (2021)

Scurtmetraj de animație, aventură, comedie | +6 ani

Un scurtmetraj stop-motion despre o pasăre crescută de șoareci. Pe măsură ce crește, diferențele dintre Robin și părinții ei adoptivi devin tot mai evidente. Ea începe să se întrebe care îi este locul și pornește într-o călătorie îndrăzneață de auto-descoperire. Pentru a demonstra familiei că poate fi un șoarece foarte bun, face un plan pentru a pune capăt tuturor furturilor. Astfel ajunge să descopere cine este cu adevărat. Filmul poate fi văzut pe Netflix.

RECOMANDĂRI. 15 Filme pentru Copii de Văzut în Familie de Sărbători

4.

Moonbound (2021)

Lungmetraj de animație, familie | +7 ani

Un film de animație bazat pe una dintre cele mai populare cărți pentru copii din Germania, MOONBOUND spune povestea micuțului Pete, care pornește într-o aventură împreună cu insecta lui, June, domnul Zoomzeman și Omul Nisipului, pentru a-și salva sora mai mică de maleficul Moon Man.

VIDEO. 45+ Seriale pentru Adulți care Merită (Re)Văzute și în 2022

5.

Shaun the Sheep: The Flight Before Christmas (2021)

Scurtmetraj de animație, aventură, comedie | +5 ani

Crăciunul se apropie la Mossy Bottom Farm, de unde tânărul Timmy dispare după o încercare de a face rost de ciorapi mai largi pentru turmă. În timp ce fermierul își încearcă norocul să vândă suc de casă la târgul local, Shaun pornește încrezător într-o misiune periculoasă de salvare vărului său chiar de sub nasul lui Bitzer, câinele ciobanesc, și de salvare a Crăciunului!

VIDEO. Cele Mai Frumoase 10 Oraşe Mari ale Lumii în Tururi Virtuale la Pas

DISTRIBUIE
GOKID este primul calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti din România. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU