50+ Ore de Imagini Aeriene 4K cu Locuri Minunate si Muzica de Relaxare

VIDEO. Playlist cu peste 50 de ore de imagini aeriene minunate la calitate 4k, însoțite de muzică de relaxare care te lasă să plutești în reverie la înălțime, pentru a te bucura de frumosețea naturii.

Planeta noastră ascunde frumoseți care îți taie răsuflarea. Mai ales atunci când o vedem din zbor deasupra peisajelor uimitoare, filmate la calitate 4K, în Ultra High Definition.

Cu toții iubim natura și ne dorim să fim în mijlocul ei, să privim peisaje sau să călătorim departe de zgomotele și agitația orașelor. Acum putem să simțim măcar o parte din energia conectarii cu natura din confortul canapelei de acasă, cu ajutorul acestor tururi virtuale relaxante.

Vezi și: 11 Oraşe Europene Pitoreşti Vizitate la Pas. Tururi virtuale 4K în Centre Istorice de Neuitat

Vezi mai jos un playlist cu peste 50 de ore de imagini aeriene minunate care ne dezvăluie de la înălțime frumosețea naturii.

Imaginile sunt insoțite de muzică de relaxare care te lasă să plutești în reverie deasupra insulelor, pădurilor, munților, apelor sau cascadelor.

Playlist de 10 filme 50+ Ore de Imagini Aeriene 4K

VIDEO:

1000+ Minute Speciale cu Cirque du Soleil. Show Total de Îndemânare, Muzică Originală și Dans

TOP 10 ⋅ Cele Mai Frumoase Oraşe Mari ale Lumii în Tururi Virtuale la Pas


 RECOMANDARE

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU