A doua editie de Yard Sale de iarna si ultima din an

Sâmbătă 21 Decembrie 2013

Dam o a doua sansa hainelor si obiectelor, le vindem la preturi modice, facem schimb sau le donam.

afisA3_decembrie2A doua editie de Yard Sale de iarna si ultima din an va fi pe 21 decembrie @ Dianei 4 (zona Rosetti).

Reciclam hainele vechi prin reutilizare, schimbam perspectiva de la unic utilizator la multipli consumatori, de la uzura morala la provocare estetica, de la poluare la grija pentru mediu, de la consum la economisire, de la fuga dupa nou la o a doua sansa, de la eu la noi…

Le multumesc tuturor celor care mi-au fost alaturi pe parcursul celor 12 editii ale acestui an. Yard Sale-ul a devenit o parte din viata Bucurestiului, o zi din luna in care ne intalnim sa facem curat in dulapuri si suflete.

Donatiile de haine catre casele de plasament si catre Samu Social au desavarsit actiunea Yard Sale, de implementare in societatea romaneasca a unei minime educatii civice. Si de data aceasta, adunam donatiile de haine groase si incaltari de iarna care si de data aceasta vor ajunge la Samu Social!

Sambata, pe21 decembrie, de la 9:30 la 17:00 scotocesti si gasesti la preturi minime comori de care ne-am plictisit, care nu ne mai incap, pe care nu mai avem unde sa le depozitam.

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Astfel, Yard Sale Serendipity Tea in sambata din 21 decembrie 2013, de la 9:30 la 17:00, te asteapta sa scotocesti în multe dulapuri, cufere, valise pline de minuni la cel mai eco responsabil targ din oras.

Intrare libera!

Yard Sale este un proiect care are ca scop statornicirea notiunii de “Yard Sale – REUSE, RECYCLE!” si in Romania, printer tinerii consumatori, prin organizarea de evenimente lunare.

Contact:

Gabi Urda – [email protected] / 0724.39.53.58 / www.gabiurda.ro si www.yard-sale.ro

 

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 21 Decembrie 2013

Program:
09:30:00 - 17:00:00

Orasul:

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL