Targ de Florii la Muzeul Taranului Roman

26-28 Aprilie 2013

Targ de Florii la Muzeul Taranului Roman

targ de florii mtrSi in acest an de Florii, Muzeul Taranului isi asteapta mesterii din toate zonele tarii. De vineri, 26 aprilie pana duminica, 28 aprilie, olari, fierari, cioplitori, lingurari, cojocari, cofetari, pielari, rudari, iconari, dar si tesatoare, cusatorese, impletitoare, incondeietoare vor veni la Targul de Florii cu: oua incondeiate, obiecte din lemn, ceramica, tesaturi, jucarii, instrumente muzicale, podoabe, mobilier pictat, icoane.

Sunt prezenti, pentru prima data la Targul de Florii, mesterii: Cosmi Floarea, care confectioneaza opinci, Adam Gyula, cu ceramica de Miercurea Ciuc, si Zolta Nidanila care face obiecte din papura.

Puteti targui de-ale gurii: cozonaci, suc de mere, cofeturi din Teleorman, turta dulce de Harghita, kurtos kalacs, mere din Maramures, halvita, miere de albine si laptisor de matca, polen si propolis, ierburi de leac, palinca de Bihor si vin.

Prin targ:
demonstratii de incondeiat oua;
teatru de papusi pentru copii: Lazarelul, cu trupa Tropaiele, coordonata de Beatrice Iordan – sambata, 27 aprilie, ora 11:30, la Atelierul de creativitate;
Ansamblul Talancuta, din Republica Moldova – sambata, 27 aprilie, ora 15.00, in Curte;
muzici traditionale.

Targul de Florii este deschis de vineri, 26 aprilie pana duminica, 28 aprilie 2013, intre orele 10:00 si 18:00, la Muzeul National al Taranului Roman.

Pret bilet: 6 lei, 3 lei (elevi, studenti, pensionari).

Detalii Eveniment

Perioada:
26-28 Aprilie 2013

Ora incepere:
10:00:00

Ora terminare:
18:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Muzeul Țăranului Român

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Şoseaua Kiseleff nr 3

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL