Acorns Green Fair. Eveniment verde dedicat întregii familii

Joi 17 Aprilie 2014

Green Fair calea către un viitor mai verde, mai bun!

Acorns Green Fair_finalAcorns British Style Nursery vă invită cu mic cu mare la un eveniment  verde dedicat întregii familii – Acorns Green Fair. Acesta se va desfășura într-o grădină plină cu zâmbete și verdeață, înm care părinții vor putea savura o limonadași face cumpărături sănătoase, în timp ce copiii se vor putea bucura de spațiul generos de joacă. Targul va fi deschis joi, 17 aprilie 2014, între orele 16-18, pe strada Popa Soare, numărul 63, sector 2, București (Acorns British Style Nursery).  

Un mediu în care să putem locui în viitor, oprirea deteriorării planetei înainte de a fi prea târziu se pot obține doar prin unirea eforturilor. Acorns își dorește ca problemele mediului înconjurător să fie conștientizate de un număr tot mai mare de oameni, iar acest fapt să conducă la adoptarea unui stil de viață sustenabil și verde, astfel încât copiii să se bucure de o Planetă verde.

În cadrul târgului veți putea vedea și achiziționa obiecte decorative din materiale reciclate realizate de copii, veți putea cumpăra jucării din materiale naturale de la Oakadu, produse cosmetice BIO și organice de la Soap Mill, degusta legume sănătoase de la Coșul de Legume și puteți admira, proba și achiziționa bijuterii realizate de către mamele din programele Touched Romania (Touched Collection)

Green Fair este modalitatea Acorns de a-i învăța pe copii cum să păstreze Pământul curat și verde, dar mai ales cum să protejeze mediul înconjurător consumând și utilizând produse sănătoase și ecologice, colectând selectiv și reciclând.

 


 RECOMANDARE


Vă așteptăm cu drag, cu mic cu mare, la Acorns Green Fair! Împreună facem primii pași spre un viitor mai verde, mai bun.

Invitați speciali: Cosul de Legume, Soap Mill, Oakadu, Touched Romania

Green Fair este organizat în Acorns British Style Nursery, din Bucureşti și se va desfășura în data de 17 aprilie 2014, începând cu ora 16:00, în Strada Popa Soare nr.63, sector 2 (zona Hala Traian, Foișorul de Foc).

Acorns British Style Nursery este prima organizație din domeniul educatiei din România certificata Investor in People si a fost premiata cu Every Child Matters Standards Award.

Acorns este membru al Council of British International Schools, British Association for Early Childhood Education, National Literacy Trust (Marea Britanie),  National Children’s Bureau (Marea Britanie), Early Years – the organization for young children (Irlanda de Nord) si membru afiliat British Romanian Chamber of Commerce. De asemenea, este afiliată la International British School of Bucharest și Cross Frontier Education.

Detalii Eveniment

Data:
Joi 17 Aprilie 2014

Program:
16:00:00 - 18:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Acorns British Style Nursery

Oraș:
Bucureşti

Adresa:
Str. Popa Soare nr 63

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL