Agenda Bio – Ediție de toamnă în grădină

16-17 September 2017
București

Vă invităm să ne bucurăm de soarele blând de septembrie în curtea și grădina minunatei locații Casa Universitarilor București.

Agenda Bio este un eveniment creat special pentru tine și familia ta!

Ne dorim să cunoști o stare de bine general, iar pentru asta venim în sprijinul tău cu zeci de produse naturale, bio și terapeutice, servicii și metode de a îți păstra sau îmbunătăți sănătatea.

Dar pe lângă sănătatea fizică, extrem de importante sunt și sănătatea mentală, echilibrul interior, limpezimea și energia. De aceea, în cadrul evenimentului reunim specialiști din diverse domenii și activități, cu scopul de a vă vorbi despre diferitele metode prin care să atingeți starea de bine. Conferințele și seminariile susținute de aceștia sunt incluse în prețul biletul de intrare la eveniment și sunt special concepute pentru a se adresa unui public larg, dornic să afle cât mai multe informații utile.

Zona de tȃrg reunește peste 50 de participanți care ȋşi vor prezenta serviciile sau vor vinde o varietate de produse naturale şi bio, de la cosmetice şi produse de curățenie a casei, produse alimentare şi aparaturi speciale, pȃnă la jucării şi articole pentru cei mici, toate din materiale naturale.

La această ediție avem o serie de activități noi pentru cei mici, care sunt concentrate pe latura afectivă, trainerii sunt acolo să-i ajute să aibă o dezvoltare emoțională cât mai armonioasă:

Pentru participare este necesară completarea unui formular de înscriere. Fiecare formular se găsește pe site, în articolul aferent atelierului.

Alte modalități distractive de a-i învăța pe cei mici să lucreze cu diferite materiale, să își dezvolte imaginația și atenția sunt și cele șase ateliere permanente cu tematici diferite: decorare cu particule de marmură, colorare pe planse de catifea – Colorvelvet, pictură pe apă, olărit, reciclare creativă, picture pe căni din sticlă.

Știați că piesele de teatru îi stimulează intelectual pe copii? Acestea le dezvoltă memoria, atenția și concentrarea și sunt foarte amuzante. Echipa Juxi Magic ne-a pregătit sâmbătă 16 septembrie de la ora 11:00 un spectacol interactiv vesel și colorat.

Vă așteptăm la Agenda Bio, ediția a 6-a, sâmbătă și duminică, 16-17 septembrie 2017, la Casa Universitarilor București, str. Dionisie Lupu 46 (zona Parc Grădina Icoanei, două străzi în spatele cinematografului Patria) între orele 10:00 și 20:00.

Accesul se face pe bază de bilet, ȋn valoare de 8 lei de persoană, ȋnsă copiii pȃnă ȋn 14 ani pot intra gratuit. Biletul include accesul ȋn zona de tȃrg, ȋn zona de seminarii şi conferințe, şi include degustări şi testări de produse.

Mai multe detalii găsiți:

Detalii Eveniment

Perioada:
16-17 September 2017

Ora incepere:
10:00

Ora terminare:
20:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL