Animusic Night. Cele mai spectaculoase videoclipuri muzicale animate @ Animest

Joi 13 Octombrie 2022
București

Cele mai spectaculoase videoclipuri muzicale animate se vor întrece și în acest an pentru premiul ediției la Animusic Night. 🐑

👉 Din Belgia până în Australia, din Japonia în Argentina, cei trei jurați invitați să analizeze și să noteze cele 28 de videoclipuri selecționate în competiție vor călători, alături de spectatorii Animest, într-un fascinant univers muzical, printre sound-uri inovative și ritmuri care-ți pun sângele în mișcare.

Unde? Grădina ArtHub, Str. General Constantin Budișteanu 10

💕 Proiecția va continua la Arthub cu Love Affair Party, cu gemineye maestră de ceremonii. 💕

✨ Răzvan Exarhu, gazda emisiunii Morning Glory de la Rock FM – parteneri media Animest în 2022, va face parte din juriul Animusic alături de artistul Sașa-Liviu Stoianovici (Balkan Taksim). Împreună cu ei, va analiza videoclipurile din competiție Oksana Kurmaz, artista ucraineană care semnează ilustrația de pe posterul acestei ediții.

***

Festivalul Animest este un proiect al Asociației Animest, co-finanțat de Programul MEDIA al Uniunii Europene, Centrul Național al Cinematografiei și Institutul Cultural Român.
Animest.17 este un proiect co-finanțat de Primăria Municipiului București prin ARCUB în cadrul Programului „București afectiv” 2022. Pentru informații detaliate despre programul de finanțare al Primăriei Municipiului București prin ARCUB, puteți accesa www.arcub.ro.

Detalii Eveniment

Data:
Joi 13 Octombrie 2022

Program:
De la 22:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL