Art Fashion Fair #20

16-17 Decembrie 2023
București

V-ati trecut Art Fashion Fair in calendar, da? Va asteptam in weekendul de inainte de Craciun sa alegem impreuna cele mai faine cadouri Made in Ro si sa petrecem doua zile minunate in cea mai frumoasa casa din centrul Bucurestiului – The Villa.

✔️ Cand si unde e Art Fashion Fair?

Sambata 16 Decembrie 2023 | 10 AM – 6 PM
Duminica 17 Decembrie 2023 | 10 AM – 6 PM

@ The Villa (Str. Negustori 16, Bucuresti)

Intrarea este libera si sunteti cu totii invitati!

✔️ Ce gasesti la Art Fashion Fair? Cadouri unicat, create exclusiv de designer si makeri romani: bijuterie contemporana, design vestimentar, accesorii, cosmetice naturale, produse pentru copii, home decor. Poti sa atingi obiectele, sa le intorci pe toate fetele, sa le incerci, sa le probezi si sa afli cum au fost facute chiar de la creatorii lor.
✔️ Cine sunt designerii Art Fashion Fair? Sunt cei pe care i-ai validat in cele 19 editii anterioare, cumparandu-le si purtandu-le creatiile si cei pe care ti-i propunem in premiera, alesi in urma selecției riguroase de catre Roxana Silean.
✔️ Sa facem lucrurile mai interesante, in curtea vilei alaturam expozitiei de design o zona de lounge unde Chef Munti si @gourmetstreetfood truck vin cu retete create special pentru Art Fashion Fair, sa puteti petrece doua zile de weekend la noi de dimineata pana seara fara sa va plictisiti.
✔️ De ce exista Art Fashion Fair? Pentru ca suntem diferiti, dar nu foarte, pentru ca suntem unici, dar dornici sa ne integram intr-o comunitate, pentru ca vrem sa ne exprimam mai clar si aici gasim mijloacele.
✔️ Si la aceasta ediție, categoria „Recomandat de” va fi susținută de Revista Atelierul, unul dintre cele mai importante proiecte destinate promovării comunităţilor creative şi culturale autohtone. Designerii selectati de catre Mihaela Ion vor fi promovați pe www.revista-atelierul.ro.

Intrarea este liberă si sunteti cu totii invitati!

📍Thevilla – Vezi pe hartă/traseu

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/events/1325172901699770/

Detalii Eveniment

Perioada:
16-17 Decembrie 2023

Ora incepere:
10:00

Ora terminare:
18:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL