Artisan Food Market la Casa Universitarilor | 11-12 Iunie

11-12 Iunie 2022
București

Te asteptam cu vibe bun la ARTISAN FOOD MARKET, in perioada 11 – 12 iunie la CASA UNIVERSITARILOR, eveniment de interactiune sanatoasa a antreprenorilor locali cu publicul larg care vizeaza cresterea consumului de produse sanatoase si produse artizanale gourmet, dar si cresterea vizibilitatii acestora ca exercitiu financiar sanatos pentru dezvoltarea comunitatilor locale.

Aici te vei conecta cu fenomenul productiei artizanale food & drink & more din Romania, in inima Bucurestiului.

– targ de producatori / antreprenori locali cu produse artizanale romanesti food & drink & more din toata tara, desfasurat in curtea plina cu verdeata a Casei Universitarilor.
– food court cu experiente culinare speciale;
– dezbateri gastro-oenologice „Curator & Connaisseur” moderate de Cosmin Dragomir, jurnalist culinar si editor de carti gastronomice, si Cezar Ioan jurnalist, editor al primei publicații lunare despre vin și fondatorul primei platforme online dedicata vinurilor din Romania. Participa profesionisti din industrie care vor explica ce inseamna cresterea consumului de produse locale, cum ajuta comunitatile de mici producatori, cum ajuta consumatorii, si de ce e sanatos pentru toti.
– demo cooking-uri cu retete din carti de gastronomie;
– sesiuni de degustari la standuri;
– zona de relaxare, ateliere creative pentru copii si adulti si alte surprize;

Asadar, te conectam sanatos cu fenomenul productiei artizanale food & drink intr-o atmosfera relaxata din plin centrul capitalei, la Casa Universitarilor (pe Str. Dionisie Lupu 46 – cladire de patrimoniu si o curte generoasa cu ffoarte multa verdeata).

INTRAREA ESTE LIBERA PENTRU PUBLIC!

Detalii Eveniment

Perioada:
11-12 Iunie 2022

Ora incepere:
10:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Casa Universitarilor | București

Județ:
București

Oraș:
București

Adresa:
Strada Dionisie Lupu, 46

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL