Ashoka Film Festival. Rooftop Cinema Deschis Gastrobar

Joi 27 Septembrie 2018
București

Ashoka Film Festival aduce 4 filme documentare și 4 conversații cu antreprenori sociali despre educație, mediu, multiculturalism, soluții la provocări globale și responsabilitate socială. Ne place vara și în septembrie așadar vă invităm sa vedem filmele și să povestim pe terasa, sus, la Deschis Gastrobar în Splaiul Unirii, nr. 160.

Intrarea este liberă. 

Pentru rezervări, te sfătuim să dai un telefon la 0753 372 447.

– 20 septembrie: Human, 19:30 în parteneriat cu Lateral Romania. O colecție impresionantă de povești și imagini despre lumea în care trăim, multiculturalism și umanitate. A fost primul film ce a avut premiera în Sala Adunării Generale a ONU în prezența Secretarului General Ban Ki-moon. Trailer: http://bit.ly/Human_Trailer

– 27 septembrie: Little Yellow Boots, 19:30 Ce diferență poate să facă o singură persoană? Cum arată viitorul în fața schimbărilor climatice? Cum va arăta lumea pentru copiii născuți peste 40 de ani? Trailer: http://bit.ly/Little_Yellow_Boots

Celelalte 2 proiecții vor avea loc la Pura Vida SkyBar în str. Smârdan, nr. 7. Aici poți găsi evenimentul de Facebook http://bit.ly/2PhWX4t:
– 18 septembrie, 19:30: The Beginning of Life. http://bit.ly/Beginning_Of_Life
– 25 septembrie, 19:30: Who cares? http://bit.ly/Who_Cares_2012

Proiecțiile vor fi în limba engleză sau vor avea subtitrări în limba engleză.

Ashoka este cea mai mare organizație globală de promovare și susținere a antreprenoriatului social și inovației sociale cu activități în peste 95 de țări. Împreună cu partenerii noştri, Romanian-American Foundation şi ENEL România, contribuim la dezvoltarea unui ecosistem favorabil inovaţiei sociale în România, folosind experienţa celor peste 38 de ani de susţinere a unor antreprenori sociali de top în lume, metodologiile dezvoltate dar şi reţeaua globală de schimbă-lume şi susţinători ai acestora.

Detalii Eveniment

Data:
Joi 27 Septembrie 2018

Program:
19:00 - 22:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL