Atelier de bioacustică în Grădina Botanică

Sâmbătă 06 Iulie 2019
București

A început vara, deci ieșim după lilieci!

Hai cu noi sâmbătă seară în Grădina Istorică din Grădina Botanică „D. Brandza”, Universitatea din București. Ai ocazia să înveți despre lilieci și importanța lor în ecosistemul urban, cum vânează și cum poți să îi protejezi. Apoi mergem prin Grădina Botanică să îi vedem în acțiune folosind detectorul de ultrasunete.

Intrarea se face pe la poarta principală, iar biletul de intrare (10 lei pentru adulți și 5 lei pentru copii) se va achita la sfârșitul atelierului.

Recomandăm să aveţi la voi o sursă de lumină și spray anti-țânțari, activitatea lor va fi intensă în timpul evenimentului.


EVENIMENT 2018

Hai cu noi la o plimbare nocturnă în Parcul Natural Văcărești să afli despre modul în care liliecii comunică, se hrănesc şi se apără folosind ecolocaţia.

Vom fi echipați cu un aparat de ultrasunete cu care vom putea să îi ascultăm și localizăm, așa că pregătrște-te pentru întâlniri de gradul III 😁

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Pentru a putea desfășura evenimentul în condiții optime, limităm numărul de participanți la 30. Participarea se face pe bază de înscriere pe https://goo.gl/forms/XurRjFDIFFOUeuwv2

Ne vom întâlni la maxim 21:00 in faţa supermarketului La Doi Paşi din Complexul Asmita Gardens, la marginea Parcului Natural Văcăreşti.

🦇🦇🦇 Atelierul este gratuit, dar primim donații pentru susținerea construcției unui noului centru pentru salvarea și reabilitarea animalelor sălbatice.

Doneaza

Recomandăm să aveţi la voi o sursă de lumină, iar pentru cei mai sensibili, spray împotriva ţânţarilor şi bluză cu mânecă lungă.

https://www.facebook.com/events/208043636488418/
______________
Proiectul „Liliecii din mediul urban” este realizat de Wilderness Research and Conservation, susținut prin Fondul IKEA pentru Mediul Urban, finanțat de IKEA și gestionat de Fundația Comunitară București.

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 06 Iulie 2019

Program:
21:00 - 22:30

Orasul:
București

Detalii Locație

Grădina Botanică București

Județ:
București

Oraș:
București

Adresa:
Șoseaua Cotroceni, Sos.Cotroceni, 32

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL