Atelier de clopoței de vânt @ Yellow Homeware

Sâmbătă 18 Mai 2019
București

Atelierele de sambata sunt dedicate copiilor, iar cele de duminica sunt pentru adulti.

Pentru a modela si picta obiecte din ceramica este necesara participarea la doua ateliere, la interval de o saptamana. De atat timp are nevoie un obiect din portelan sau lut sa se usuce si sa treaca prin arderea la temperatura inalta.

In cadrul atelierului de clopotei de vant, copiii invata sa modeleze si sa picteze clopotei si margeluse de diferite marimi si forme, vor fi designerii propriilor clopotei de vant.

Atelierul va fi facilitat de Xantya Turcu, trainer cu experienta in lucrul cu copiii, absolventa a Facultatii de Arte, de la care copiii vor invata tehnica de modelare si pictare a obiectelor.

Vom organiza doua grupe, astfel:

  • Sambata, 11 mai 10:00 – 11:30 si 18 mai 10:00 – 11:00,
  • Sambata, 11 mai 13:00 – 14:30 si 18 mai 13:00 – 14:00,
  • Sambata, 11 mai 15:30 – 17:00 si 18 mai 15:30 – 16:30.

Portelanul modelat va avea nevoie de timp sa se odihneasca si sa se pregateasca pentru a fi desavarsit prin glazurare. Dupa uscarea pieselor si prima ardere a pieselor, ne intalnim din nou sa aplicam glazura in culoarea preferata pe clopoteii modelati.

Atelierul este o lectie despre creativitate, relaxare, concentrare, lucrul in echipa si rabdare, pentru ca vor avea ocazia sa creeze povestea unui clopotel de vant de cand e doar un bulgaras de portelan pana se transforma intr-un obiect cu sunet si culoare, numai bun de pastrat cu drag sau de facut cadou cuiva drag.

Copii vor observa diferitele texturi pe care le are portelanul in diferite faze din proces, cum culorile aplicate sunt diferite pe obiect inainte de ardere si vor putea vedea un obiect transformandu-se sub manutele si ochisorii lor in ceva ce doar imaginatia lor a putut sa vada, cu toata frumusetea si imperfectiunile care fac un obiect unic si special, cum suntem si noi.

Workshopul se organizeaza la Studioul nostru, pe Strada Roma Nr. 2, Apartament 5 (pe colt, la intersectia dintre Strada Roma si Bulevardul Iancu de Hunedoara, intrarea prin curtea interioara de pe strada Roma).

La atelier vor putea participa 6-8 copii, vrem sa avem destul loc sa lucram, si timp sa interactionam, sa intrebam, sa invatam si sa ne jucam impreuna.

Pretul pentru cele doua sesiuni urmare a carora va rezulta un obiect finit este 250 lei, include materialul si arderile.

Prima sesiune, de modelare, dureaza o ora si 30 de minute, cea de-a doua sesiune, de glazurare, dureaza o ora, iar obiectul poate fi ridicat dupa 3 zile de la atelier.

Locul va fi rezervat dupa plata integrala a atelierului.

Pentru inscriere, va rog sa trimiteti urmatoarele detalii la adresa de email [email protected]
numele si varsta copilului, ora si ziua preferata pentru cele doua sesiuni ale atelierului si un numar de telefon.

Va asteptam cu mult drag!

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 18 Mai 2019

Program:
10:00 - 11:30
13:00 - 14:30
15:30 - 17:00

Orasul:
București

Detalii Eveniment Recurent

Atelier de clopoței de vânt @ Yellow Homeware este organizat în perioada 11-18 Mai 2019; Sâmbăta în fiecare săptămână.

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL