Atelier de decorat turta dulce la Casa cu Rost

Miercuri 11 Decembrie 2019
București

Crăciunul e cu siguranță una din perioadele preferate din an pentru copii și pentru cei mai mulți dintre adulți. Mămicile decorează casa, pregătesc bucate tradiționale, primesc colindătorii și cumpără cadouri pentru toată lumea. Copiii învață colinde și urături, fac liste de dorințe, îi scriu Moșului scrisori și așteaptă cuminți seara de Ajun. Însă noi, la Casa cu Rost, avem o idee pentru cei mici dornici să îl întâmpine cum se cuvine pe Moș Crăciun! Îi învățăm să decoreze turta dulce în diverse forme și culori.

Mirosul biscuiților proaspăt scoși din cuptor și aroma ceaiului cald cu portocală și scorțișoară sunt ingredientele oricărui Crăciun reușit. Fiindcă vrem să păstrăm tradiția, facem turta dulce după o rețetă veche, care va satisface orice iubitor de dulciuri. Modelăm cu migală biscuiții în forme specifice sărbătorilor de iarnă – omuleți, căsuțe, inimioare, globuri, oameni de zăpadă, acadele și altele. Apoi îi băgăm la cuptor, îi lăsăm să își împrăștie mireasma delicioasă peste tot în bucutărie, îi scoatem și îi aducem la atelier.

Participanții vor primi câteva bucăți de turta dulce în forme la alegere, pe care le vor decora după propriile preferințe. Vom crea brăduți verzi împodobiți cu globuri colorate, reni cu nasul roșu și căsuțe acoperite de zăpadă. Mai mult, realizăm fetițe zâmbitoare și beieței năzdrăvani, oameni de zăpadă voioși și clopoței de Anul Nou.

Atelierul contribuie la dezvoltarea creativității și îndemânării copiilor și le pune la lucru simțul estetic. Este, de asemenea, o ocazie pentru cei mici să pătrundă în tainele bucătăriei, descoperindu-și astfel o nouă pasiune.

Produsele cu care vom decora sunt pe bază de zahăr, însă se vor folosi cantități mici, fiind potrivite și pentru copii. Activitatea este potrivită pentru micuții începând cu vârsta de 1 an, dacă participă însoțiți de părinți. Copiii cu vârsta de peste 5 ani pot participa singuri.

Cost atelier: 60 de lei

Înscrie-te online sau telefonic la numărul 0734131377!

Unde? Casa cu Rost, Str. Blanari nr. 23, etajul 5, Bucuresti

Detalii Eveniment

Data:
Miercuri 11 Decembrie 2019

Program:
17:00 - 18:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL