Atelier de gandire creativa si arta: „Escape room”

28-29 October 2017
București

Atelier de gandire creativa si arta: „Escape room”, cu spatiu special amenajat ca un „escape room”, cu tematica de halloween.

Copiii NU vor fi incuiati, ci va trebui sa gaseasca cheia de la camera alaturata, in care sunt inchise culorile si materialele de arta, cu care isi pot crea cele mai interesante si mai amuzante masti, picturi si obiecte decorative de Halloween. Pentru aceasta va trebui sa descopere o serie de obiecte ascunse prin camera, sa colaboreze in echipa si sa rezolve diverse puzzle-uri /enigme, jocuri, care ii vor duce la cheia cautata.
Creativitatea si imaginatia copiilor, spiritul de observatie si colaborarea in echipa, vor fi stimulate si folosite la maximum, pentru a rezolva nenumarate tipuri de „puzzle-uri”: descoperirea de indicii, coduri, șarade, folosirea si combinarea lor pentru a descoperi noi indicii, care ii vor ajuta pe parcurs. Dezlegarea unor coduri din cifre si culori, vor fi folosite apoi pentru a deschide lacatele cuferelor. La final vor descoperi cheia cu care pot deschide usa camerei de creatie!

Va asteptam cu drag!

Inscrieri la
tel: 0723 88 98 97
mail: [email protected]
Adresa: B.dul Pache Protopopescu, Nr 42, sect 3, Bucuresti
Pret atelier: 50 lei

Detalii: https://www.facebook.com/events/137201606925287/

Detalii Eveniment

Perioada:
28-29 October 2017

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL