Atelier de lectura si desen: Mog si Iepurila, cu Simona Vilau

Saturday 29 June 2019
București

Toti copiii care iubesc pisicile, mainile sus! Si asta deoarece urmatoarea poveste care prinde viata la Academia de Creativitate pentru copii este “Mog si Iepurila”, de Judith Kerr. Cartea prezinta una dintre numeroasele aventuri ale pisicii devenita deja celebra, care pare sa dea de fiecare data de bucluc. De data aceasta, Mog primeste in dar un iepuras de plus, pe nume Iepurila, care curand va deveni cel mai drag lucru al sau. Asa ca atunci cand Iepurila dispare, si Mog dispare. Si incepe aventura!

Atelierul este sustinut de Simona Vilau si se va desfasura in trei etape creative in care copiii vor experimenta, pe rand, diverse jocuri si activitati bazate de comunicare si colaborare.
Prima parte este dedicata cunoasterii personajului Mog si consta intr-un exercitiu interactiv, in care copiii vor finaliza personajul pe planse individuale de lucru. A doua etapa a atelierului consta in citirea povestii “Mog si Iepurila”, iar cea de-a treia consta in realizarea portretului jucariei preferate, utilizand creioane colorate si carioca. De aceea, recomandam ca cei mici sa isi aduca jucaria preferata la atelier.

Simona Vilau este absolventa UNARTE Bucuresti si in prezent isi desfasoara activitatea ca artista si curatoare. De-a lungul timpului a initiat si coordonat proiecte complexe, indraznete, implicand artisti ce lucreaza in medii clasice sau new media. In cadrul Salonului National de Arta Contemporana, este curatoarea expozitiei „Din unghiuri diferite/At Different Angles” – MNAC Bucuresti, etajul 2.
Participarea la atelier este gratuita, in limita locurilor disponibile.

Proiectul “Povestile prind viata prin creativitate” este organizat de Academia de Creativitate pentru copii si co-finantat de Administratia Fondului Cultural National.

Unde? Academia de Creativitate pentru copii, Str. Episcopul Radu 36, Bucuresti

Va asteptam cu drag!

Detalii Eveniment

Data:
Saturday 29 June 2019

Program:
11:00 - 13:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL