Atelier de Sculptură pe Dovleci la Casuța lui ShoShon

Sâmbătă 27 Octombrie 2018
București

Sambata, 27 octombrie, incepand cu ora 11.00 ne dam intalnire cu parinti, bunici, frati mai mari si mai mici pentru un atelier de sculptat dovleci, la Casuta lui ShoShon din str. Dunarii nr. 33, sector 4.

De aceasta data veti face echipa cu cei mici si impreuna veti sculpta cel mai fioros, zambitor sau dragalas dovlecel din gradina lui ShoShon. 🙂

Costul pentru un participant si insotitorul lui este de 75 lei si include dovleacul pe care il veti sculpta impreuna si pe care il veti putea lua acasa. Parintii, bunicii si copiii vin doar cu energia si cu cele mai comode incaltari de schimb. Durata atelierului este de aproximativ o ora, dar se incheie cand toti participantii au terminat sculptura.

Pentru a va culege de pe acum dovleacul si pentru a va asigura ca acesta va purta numele micului vostru sculptor, va rugam sa rezervati locul la telefon / WhatsApp: 0774.532.232 sau pe adresa de e-mail [email protected]. Dupa inscriere, va rugam efectuati plata, in vederea mentinerii rezervarii.

DATA LIMITA DE INSCRIERE: JOI 25 OCTOMBRIE

VA RUGAM SA NU VENITI NEINSCRISI, NU VOM PREGATI DOVLECI DE SCULPTAT, DECAT PENTRU CEI CARE SUNT INSCRISI SI AU EFECTUAT PLATA

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 27 Octombrie 2018

Program:
De la 11:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL