Atelier on-line pentru copii cu Andreea Iatagan

Sâmbătă 15 August 2020
Online
Vasile Ernu propune celor mici o întâlnire cu Spiridușii Luminii, care locuiesc în cartea cu același nume semnată de scriitoarea Andreea Iatagan. Cartea a apărut la Editura Pandora M, colecția Panda.

Sunt disponibile doar 100 de locuri virtuale, iar link-ul pentru acces este: https://us02web.zoom.us/j/86705097731

Autoarea mărturisește despre sine:

„Sunt Andreea Iatagan. Sunt jurnalist de aproape 20 de ani. Am lucrat pentru mai multe ziare, reviste şi acum în televiziune, ca editor la Ştirile TVR. Dar, mai presus de toate, sunt mamă. Sunt un om mai bun datorită fetiţei mele. În 2017 a apărut prima mea poveste, „Ploaia Curcubeu”. Au urmat „Spiridușii”, apoi „Iepurele Înţelept şi secretul poveştilor”. Mie nici acum nu îmi vine să cred, mi se pare o minune. La fel cum mi se pare extraordinar că poveştile mele v-au plăcut, că le-aţi cumpărat şi le-aţi dăruit copiilor voştri. Şirul acesta de minuni a dus cărţile mele către mii de copii din toată ţara. Aşa am ajuns să vizitez foarte mulţi puşti din şcoli şi grădiniţe cărora am încercat să le arăt că între paginile fiecărei cărţi vor găsi o lume magică. Şi că poveştile le vor fi mereu cei mai buni prieteni.

Pe blogul meu – Educaţie cu dragoste – scriu despre experienţele fetiţei mele de la grădiniţă, apoi de la şcoală, despre temeri, greutăţi, dar mai ales despre minunile care ţi se întâmplă în fiecare zi atunci când eşti părinte.”

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 15 August 2020

Program:
11:00 - 12:00

Orasul:
Online

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Online!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL