Atelier pentru copii mici – Sa invatam formele geometrice

 Sambata 11 August, ora 11, Atelierul de educatie prin joc si teatru „Cerculet, Patratel si Triunghi” invita copiii cu varsta intre 1 si 4 ani, sa descopere prin joc formele geometrice.

 Cerculet, este vesel si rotund pus pe joca si glume. Lui Patratel ii place sa construiasca si impreuna cu prietenul lui Dreptunghiul, fac o echipa foarte buna. Triunghi este cam suparat, pentru ca nu gaseste pe nimeni ca el si nu are cu cine sa se joace.

Copii si parintii sunt invitati sa intre in jocul formelor geometrice si sa-i ajute sa-si rezolve toate problemele, iar in partea a doua sa creeze impreuna lucrari interesante din ele.

Inscrierile se fac la email: [email protected] sau telefon: 0749.419.999

http://www.miniartshow.ro/

 Cost de participare: 50 lei

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU