Atelier pictura in acuarela PAPAGALI, pentru copii 7-14 ani la Mega Mall

Sâmbătă 29 Iulie 2023
București

Scoala de pictura Rembrandt Art School vă invită sa participati, sambata 29 iulie 2023 intre orele 13.00-14.30 , in cadrul atelierului fun de pictura cu tema PAPAGALI COLORATI in tehnica acuarelei – atelier la care vor putea participa copii cu varsta intre 7/14 ani – locatie Mega Mall Pantelimon nivel -1 langa Orange , spatiu Rembrandt Art Centre.

In cadrul atelierului nostru vom folosi cele mai interesante materiale pentru desen si pictura markere profesionale pe baza de apa si vopsea creioane colorate profesionale ,hartii speciale pentru pictura, acuarele si vom picta papagali colorati , sub indrumarea unui profesor de specialitate .

Un atelier interesant ,creativ care cu siguranta va va placea .

Costul atelierului este de 60 ron toate materialele sunt incluse in pret .Plata se va realiza la locatie in ziua atelierului cash .

Participarea în cadrul atelierului se va putea realiza doar in baza rezervarii , locurile fiind limitate ,telefon rezervari 0722990971.

🎨 🖌️ Cursurile de pictură și workshop-urile organizate de REMBRANDT ART SCHOOL se caracterizează prin complexitatea și varietatea subiectelor, tehnicilor și materialelor folosite (pânză, hârtie simplă și colorată, carton, sticlă, lemn, perete, țesături, acrilice, acuarelă, cărbune, pastel, culori de ulei).

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

🎨 🖌️ Cursurile de pictură, atelierele de creație și workshopurile dezvoltă imaginația, creativitatea, încurajează comunicarea și facilitează deprinderea unor abilități și tehnici de exprimare artistică (desen, culoare, colaj).

📌 Profesorii noștri sunt si cadre didactice ale Universității Naționale de Arte București și ale Liceului de Arte Nicolae Tonitza.

📱 Pentru informații si rezervare ne puteți contacta la numărul de telefon 0722990971.

📍 Mega Mall Bucuresti

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/events/316154097592971/

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 29 Iulie 2023

Program:
11:00 - 12:30

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL