Atelier-sezatoare pentru mamici sau bunici

26-28 Noiembrie 2013

Mami, cat mai e pana la Craciun? Re-deschidem sezonul Atelierelor de Craciun la Lumea lui MOMO  cu atelierul Calendarul de Craciun cu Doina Pop, designer & scenograf 

calendar

Marti, 26 noiembrie si joi, 28 noiembrie, ora 18:00 – 20.00

In timp ce copilul tau se joaca, este cu buni in parc sau chiar la activitatile noastre, te invitam sa te delectezi alaturi de alte 7 mamici:  socializezi, inveti ceva nou si iti pui creativitatea la treaba!

Anul trecut am  experimentat, unul din cele mai frumoase ateliere, o data pentru ca ne-am adunat cumva in secret (fara sa afle copiii), 8 mamici dornice sa isi puna creativitatea la lucru, pentru un dar de nepretuit si in al doilea rand pentru ca au fost 2 zile grozave de socializare asa cum doar fetelor le place!

Va invitam  si anul acesta, sa continuam povestile incepute anul trecut :-), dar mai ales sa adaugam unele noi. Vom fi 8 fete (mamici, bunici sau chiar matusici) fara indemanare sau talente speciale, dar cu mare drag de invata si a mesteri alaturi de Doina,  cel mai original dar pentru copii: Calendarul de Craciun!

Calendarul de Craciun, special conceput pentru a sarbatori perioada dintre 1-24 Decembrie, nu este doar un mod distractiv de a numara zilele care ne-au ramas pana la seara magica de Craciun ci este mai mult decat atat. Farmecul lui este dat de micile surprize pe care copilul le gaseste in buzunaras alaturi de activitatile  zilei:

“ascultam colinde”, ne spalam ghetutele pentru Mos Nicolae,

“cumparam bradul”

“aducem un ornament micut pentru fereastra”

“pictam decoratiuni”

“decupam felicitari”

“pregatim masa in familie”

In plus poate deveni sau continua o traditie in familia voastra, un dar pe care il faceti copiilor de la an la an. Mai mult, pentru cei mici este o ocazie buna de a invata cifrele si succesiunea zilelor saptamanii si de a participa la toate activitatile care pregatesc sarbatoarea de Craciun.

Ce facem?
Ne folosim imaginatia si creativitatea alaturi de o combinatie de materiale decorative, hartie, textile, franghii, pietricele, scoici, cartoane colorate. Si alaturi de indemanarea si experienta Doinei, vom croi decupa, coase si broda, trage la masina lega sau lipi. Si vom avea timp de calitate pentru fiecare.

Pentru ca procesul de creatie si executie necesita timp din partea noastra, vom avea nevoie de 2 sedinte a cate 2 ore fiecare, respectiv pe 26 si 28 noiembrie.

Detalii si inscrieri la [email protected], tel: 0723565113
Cost atelier: 120 lei/persoana (2 sedinte/4 ore/tutorial, materiale, tea & cookies din partea casei) .

 

 

Detalii Eveniment

Perioada:
26-28 Noiembrie 2013

Ora incepere:
18:00:00

Ora terminare:
20:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Lumea lui MOMO

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str. Grigore Cobalcescu nr 51

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL