Ateliere de Limba Engleza pentru Copii cu Profesor Nativ

București

In cadrul acestor ateliere, copiii petrec cateva ore intr-un cadru prietenos, cu diverse activitati creative prin care invata si isi imbunatatesca abilitatile in limba Engleza.

Atelierele de Limba Engleza pentru Copii se desfasoara in zilele de Duminica intre orele 12:00-15:00 impreuna cu echipa Love Generation si un profesor nativ vorbitor de limba Engleza.

Copiii de 6-18 ani pot participa la aceste ateliere, unde petrec cateva ore intr-un cadru prietenos, cu diverse activitati creative si interactive prin care invata si isi imbunatatesc abilitatile in limba Engleza, departe de conceptul de scoala. Un loc unde ideile lor sunt respectate si luate in seama, nu sunt criticati pentru ceea ce spun in limba engleza ci sunt incurajati sa vorbeasca liber, fara temeri. Profesorii sunt prietenosi si tineri, ceea ce le confera copiilor o doza de siguranta si confort.

Fiecare atelier de limba engleza pentru copii este conceput impreuna cu o echipa de profesionisti, profesori de limba engleza si specialisti in pedagogie. Atelierele au cate o tematica diferita de fiecare data pentru a putea acoperi mai multe arii de interes pentru cei mici, ca ei sa poata sa isi dezvolte abilitatile in limba Engleza pe diverse domenii de interes.

Atelierele ce au avut deja loc au fost pe teme diverse: “Draw a Story”, “Your Year in Review”, “Space” si “Charities”.

Ateliere de Limba Engleza pentru CopiiIn curand vom colabora cu diverse editurii si institutii educationale pentru a imbunatati calitatea acestor ateliere si a putea oferi de fiecare data un eveniment diferit celor mici si nu numai.

Detalii Ateliere de Limba Engleza pentru Copii 

• Atelierele se desfasoara saptamanal – Duminica 12:00-15:00
• Varste copii: 6-18 ani
• Pret: 90 ron
• Date de contact pentru inscrieri: telefon 0756 136 333
• Locatie: Lulu’s Social Bistro, Str. Foisorului, nr 107, Sector 3, Bucuresti

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU