Înscrie-ţi copilul la un curs de limbă engleză la Flying Colours!

București

O limba straina se invata cel mai usor cand esti copil! Descopera cele mai atractive si interactive cursuri de limba engleza pentru copii si adolescenti, axate pe comunicarea exclusiv in limba engleza, in grupe de maximum 8 cursanti.

Folosim tehnici comunicative de predare, jocuri și tehnologii de ultimă oră precum: smartboard și resurse online interactive, ca sa dezvoltam atat cele 4 abilităţi necesare în învăţarea limbii engleze (vorbire, ascultare, citire, scriere) cât și vocabularul și structurile gramaticale specifice vârstei.

La Flying Colours credem ca invatarea limbii engleze este usoara, iar cursantii nostri sunt de acord cu noi! Cum reusim asta? Simplu: We love teaching English!

De ce sa alegi cursurile de limba engleza pentru copii Flying Colours?

  • Activităţile sunt interactive şi distractive astfel încât copiii învaţă engleză altfel decât o fac la şcoală.
  • Vorbim cu copiii doar în engleză, astfel încât ei să asimileze repede şi uşor structurile folosite în engleza autentică.
  • La grupele de copii intre 4-6 ani invatam prin jocuri interactive si joaca, folosim smartboards, imbinam activitatile practice si creative care asigura dezvoltarea potentialului fiecaruia.
  • Facem pregatire pentru examene (YLE(starters, movers, flyers), KET, PET, FCE, CAE, IELTS) – sub indrumarea profesorilor cu experienta, dedicati si cu fler in evaluare, deoarece suntem centru pretestare recunoscut de Cambridge English si parteneri British Council.

Te invitam la sediul nostru din Piata Rosetti ca sa afli care este cel mai potrivit curs pentru Copilul Tau.

Pentru inscrieri, te rugam sa completezi acest Formular.

Contact Flying Colours – cursuri limba engleza pentru copii

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU