Cursuri engleza Cluj pentru copii la Academia Start Smart

Cel mai amuzant program de invatare. Cursuri engleza Cluj pentru copii la Academia Start Smart Cluj Napoca.

Esti in cautarea unui curs de engleza pentru copilul tau? Noi iti oferim cel mai amuzant program de invatare – curs engleza Cluj.

Programul nostru presupune o noua abordare a procesului de invatare a unei limbi straine, cuprinzand toate stilurile de invatare (vizual, auditiv, kinestezic), ceea ce face ca acest program sa fie foarte eficient, mult mai eficient decat metodele traditionale. Si bineinteles, ca sa fie pe gustul copiilor, invatarea este si de data asta inteligent deghizata in joaca si distractie.

In sedintele saptamanale, prin jocuri, cantecele, povestiri si activitati practice, copiii se vor familiariza cu concepte noi, fiecare luna avand o tema specifica. La fiecare lectie vom consolida cunostintele noi dobandite, prin alte activitati centrate in jurul aceleasi teme de studiu, astfel incat copiii sa nu se plictiseasca si sa ramana in permanenta conectati la lectie.

Exercitiile de vocabular si conversatie intaresc abilitatile copiilor de a formula cereri, de a descrie experiente sau situatii in limba engleza. Activitatile distractive, rimele si cantecele incurajeaza folosirea vocabularului nou dobandit. Statia de invatare le ofera de asemnea copiilor sansa de a-si exersa abilitatile de ascultare si de vorbire.

Vino la o lectie gratuita impreuna cu copilul tau, ca sa afli toate detaliile despre acest program de cursuri engleza Cluj.

Contact Academia Smart Start – Cursuri engleza Cluj

Adresa: Str. Donath nr 138, Cluj Napoca, judetul Cluj

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Telefon: 0744 788 060

DISTRIBUIE
GOKID este primul calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti din România. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU