Cursuri Limba Engleza in Iasi pentru copii si tineri

Iasi

Cursuri Limba Engleza in Iasi, pentru copii cu varsta intre 7-17 ani. La Centrul FunnyPcWorld Iasi gasiti cursuri engleza pentru toate nivelurile, de la nivelul incepator la avansat, pentru toate varstele sau pe toate gusturile.

Curs de limba engleza pentru copii Funny English (7-9 ani)

O metoda interactiva dedicata copiilor care traiesc inca in lumea povestilor de seara: Bucle aurii si trei ursuleti, Scufita rosie si alte povesti pline de farmec, cantece si lectii ritmate pentru predare limbii engleze cat mai atractiv.

Un curs de 30 de ore-1 h30′/sedinta-nivel incepator, primele 15 sedinte fiind alocate alfabetului, 5 sedinte sunt dedicate formularii propozitiilor simple in engleza.

Detalii curs

Nr ore: 30

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Pret intreg: 350 RON

Pret plata in rate: 380 RON

Curs de limba engleza pentru adolescenti English Galaxy (10-14 ani)

O metoda comunicativa de descoperire a limbii engleze, adresata copiilor care au notiuni elementare de engleza, si care se afla la varsta descoperirilor: universul limbii engleze li se descopera prin intermediul calatoriilor galactice.

Un curs de 30h-1h30′/sedinta-nivel elementar, primele 15 sedinte sunt alocate descoperirii universului, 5 sedinte reprezinta comunicare scrisa si orala in limba engleza conversationala si pentru calatorii.

Detalii curs

Nr ore: 30

Pret intreg: 350 RON

Pret plata in rate: 380 RON

Curs de limba engleza pentru tineri Young Leaders (14-17 ani)

O metoda comunicativa de dobandire a competentelor generale de comunicare, prezentare si vorbire in public, lucru in echipa, gandire creativa si inovatie, construire a increderii in sine si atitudinii pro-active.

Un curs de 30h-1h30′/sedinta-nivel pre-intermediar, primele 15 sedinte sunt dedicate citirii si ascultarii pornind de la romanele si filmele din seriile Harry Potter, 5 sedinte reprezinta comunicare scrisa si orala in limba engleza conversationala si pentru calatorii.         

Nr ore 30

Pret intreg 350 RON

Pret plata in rate 380 RON

Date de contact Centrul FunnyPcWorld – Cursuri Limba Engleza in Iasi

Telefon: 0730655588, 0746252988, 0232/270754

E-mail: [email protected]

Calea Chisinaului nr 2 Bis, Et 2, Iasi (intre statia de tramvai Pd. Ros si Tesatura, fostul Restaurant Olimpic)

DISTRIBUIE
GOKID este primul calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti din România. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU