Mai mult decăt limba engleză, o șansă reală pentru succesul copiilor!

București

International House (IH) este cunoscută în lume drept creatoarea standardelor predării limbii engleze, are peste 60 de ani de tradiție, are sediul central în Londra, numără peste 150 de școli în 40 de țări și este principalul furnizor de cursuri de limbi străine din România.

English Kids Academy, divizia specială de engleză pentru copii a International House Bucharest, a lansat campania de înscrieri pentru anul școlar 2016 – 2017, respectiv, pentru cursurile de limbă engleză pentru copii și adolescenți care încep din 26 septembrie 2016.

Știm că predarea limbii engleze pentru copii trebuie să fie diferită de predarea pentru adulți, astfel că English Kids Academy îi învață pe copii mai mult decât limba engleză! Dezvoltă abilități pentru întreaga viață!

Metoda de predare, îmbunătățită permanent, ține cont și de dezvoltarea copiilor ca OAMENI, de diferitele lor tipuri de inteligențe (conform Teoriei inteligențelor multiple a lui Howard Gardner), transmițându-le odată cu limba engleză și un set valoros de cunoștințe și abilități de viață (creativitatea, lucrul în echipă, încrederea în sine, formarea respectului reciproc, compasiunea și ajutorarea altor semeni etc). Toate acestea sunt cultivate printr-o serie de programe de învățare a limbii engleze care îi vor face pe cei mici să îndrăgească învățarea limbii străine (cursuri, cluburi de film sau de conversație, dezbateri și tabere).

Cum se explică succesul celor peste 1500 de cursanți deja înscriși? (peste 90% din elevii EKA au obținut punctaj maxim la proba de „Speaking” din cadrul examenelor Cambridge)

 • Copiii învață cu plăcere (o echipă educațională calificată internațional se asigură de interactivitatea, atractivitatea și eficiența cursurilor pe fiecare categorie de vârstă);
 • Procesul de recrutare a profesorilor este unul extrem de serios și complex, începând cu testarea nivelului de limbă și continuând cu experiența, abilitățile și motivația candidaților;
 • Training-ul permanent și programele speciale de calificare ale profesorilor sunt unice în România (IH Bucharest este singurul centru de calificare a profesorilor pentru predarea limbii engleze copiilor (IHCYLT), curs moderat de Universitatea din Cambridge);
 • Numărul de copii în grupă nu depășește 10 cursanți;
 • Parteneriatul strâns pe care îl legăm cu părinții prin ateliere și conferințe (de ex. Atelierul „Cum îmi pot ajuta Copilul în procesul de învățare”, Atelierul pentru tătici etc.).

Deschideți oportunitatea copilului dumneavoastră de a învăța să vorbească limba engleză fluent și eficient, alegând programul adecvat:

 • Sing & Play (împreună cu părintele, de la 6 luni la 2 ani);
 • Wiggle & Grow (de la 2 la 3 ani);
 • Laugh & Learn (de la 3 la 4 ani);
 • Playful English (de la 4 la 7 ani);
 • Happy English (de la 8 la 14 ani);
 • English for Teens (de la 15 la 18 ani).

Pentru detalii și înscriere, vă invităm să contactați EKA la [email protected] sau să sunați la 0723 900 204 și 0728 808 610 (zona Tineretului) sau 0728 808 619 și 0728 137 442 (zona Lujerului).

Sursa:
English Kids Academy

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU