Ateliere de prim ajutor și suport vital de bază la Roaba de Cultura

Sâmbătă 22 Iulie 2023
București

Tu ce ai face dacă ai merge pe stradă și ai vedea o victimă inconștiență? Știi care sunt pașii pentru a face un masaj cardiac eficient? Ce trebuie să faci când o persoană dragă nu mai poate respira din cauza unei obstrucții a căilor aeriene? Noi avem răspunsul!

Te invităm să participi la cursul nostru de SUPORT VITAL DE BAZĂ, un atelier complex ce are scopul de a te învața ușor și repede tehnicile necesare de prim ajutor. Cursul este adaptat după Ghidul European de Resuscitare.

Alături de noi vei învăța:

🚑 Resuscitarea cardio-pulmonară (adult și copil)
🚑 Defibrilatorul Extern Automat (DEA)
🚑 Dezobstrucția căilor aeriene (Manevra Heimlich)
🚑 Manevre de prim ajutor în situații speciale

🕜 Cursul va avea loc la Roaba de Cultură în Parcul Herăstrău, în perioada 01.07.2023 – 23.07.2023, între orele 16:00 – 19:00, în fiecare sâmbătă și dumincă.

Atelierele sunt livrate de studenții Facultății de Medicină (Universitatea Titu Maiorescu din București) și instructori calificați în BLS ai Asociației Universitare pentru Medicină și Asistență Medicală (AUMAM) prin intermediul proiectului național You Can Be a Hero.

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

📍Roaba de Cultura din Parcul Herastrau

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/events/1019865386059121/1019865402725786/

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 22 Iulie 2023

Program:
16:00 - 19:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL