Ateliere gratuite de inginerie pentru copii la Filiala Ion Creangă – Biblioteca Metropolitană Bucureşti

Vineri 30 Iunie 2023
București

Atunci când copiii învață prin joacă, informația prinde rădăcini mult mai puternice. Vă aşteptăm cu două ateliere inteligente *şi* ludice facilitate de Alina Iaurum, de la Young Engineers!
Programul Young Engineers îi ajută pe copii să înveţe principii și concepte din inginerie, fizică și matematică, să deprindă abilități tehnice şi îi ajută în dezvoltarea gândirii creative, precum şi în găsirea de soluţii.

În cadrul atelierelor, copiii vor realiza un model LEGO® care demonstrează diferite principii de inginerie din lumea Mecanicii Clasice.

***Pentru grupa de joi, 6-8 ani, copiii vor face *Caruselul* şi vor afla despre forţa centrifugă.
***Pentru grupa de vineri, copiii vor realiza *Liftul* şi vor învăţa despre scripeţi şi avantajul mecanic.

Atelierele sunt gratuite, dar locurile sunt limitate. Vă rugăm să vă înscrieţi cu telefon la 021/5396547 sau e-mail la [email protected].

Despre facilitator

Sunt Alina Iaurum. Am 38 de ani. Eu și soțul meu avem doi copii, care sunt în perioada preadolescentină 😊
Am lucrat în două companii multinaționale, unde m-am ocupat de analiza şi strategia indicatorilor de performanță, precum și de îmbunătățirea proceselor în diverse departamente.
Anul acesta, cu inima plină de emoție, am decis să fac o schimbare radicală pe plan profesional: să părăsesc mediul corporatist și să mă îndrept către ceea ce cred eu că este motivul pentru care sunt aici: să lucrez cu copiii. Programul Young Engineers mi se potrivește foarte bine, mereu mi-a plăcut matematica și încă îmi place 😊).

📍 Filiala Ion Creangă – Biblioteca Metropolitană Bucureşti, Strada Christian Tell nr.10, Bucuresti

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/events/240520462057621/


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Data:
Vineri 30 Iunie 2023

Program:
11:00 - 12:30

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL