Ateliere gratuite de jocuri si confectionat instrumente

Sâmbătă 03 Noiembrie 2018
București

Sâmbătă, 3 noiembrie, vă așteptăm la nou set ateliere la Muzeul Național al Hărților și Cărții Vechi.
De la 11:00 ne vom testa cunoștințele generale prin jocul ”100 de puncte ȘTII ȘI CÂȘTIGI” cu Irina Strâmbeanu – Cercetașii României, iar de la ora 12:00 vom confecționa mici instrumente de percuție și vom vorbi despre ritmuri din diverse regiuni ale țării, cu Diana Gheorghiu – compozitor. Vârsta recomandată: 6 – 10 ani.

Participarea la ateliere este gratuită și înscrierile se fac prin mesaj privat pe pagina de facebook https://www.facebook.com/UCIMR, până pe 1 noiembrie inclusiv, specificând numele copilului înscris, vârsta și ora atelierului ales (puteți opta pentru amândouă, dar trebuie specificat acest lucru). Durata unui atelier este de aproximativ 50 de minute.

Unde? Muzeul Național al Hărților și Cărții Vechi, Str. Londra nr. 39, sector 1, Bucuresti

Prin înscrierea la ateliere, părinții/ tutorii legali își exprimă acordul pentru fotografierea copiilor (în scopul documentării evenimentului) și postarea fotografiilor (fără tag pe persoană) într-un album dedicat evenimentului, pe paginile UCIMR și MNHCV.

Atelierele se desfășoară în cadrul proiectului ”100 de ani în 100 de concerte”, organizat de UCIMR cu sprijinul AFCN și al Ministerului Culturii și Identității Naționale, în cadrul programelor de finanțare dedicate Centenarului Marii Uniri.

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 03 Noiembrie 2018

Program:
De la 11:00
De la 12:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL