Ateliere și Activități Creative în Luna August în Toate Locațiile Gymboland

01-31 August 2019
București

A fost odată un tărâm al distracției desăvârșite. Acest loc minunat purta numele de Țara Zâmbetului Răsare, deoarece de acolo se zvonește că se nasc toate zâmbetele din lume.

Fiecare creatură ce nu-și mai regăsea voia bună, pornea la drum către porțile Țării Zâmbetului Răsare. Acolo, așteptau cu mare răbdare să li se înmâneze cufărul cu voie bună, care să-i țină cât or sta soarele și luna pe cer.

Dintre toți locuitorii magicului tărâm, cel înzestrat cu harul și privilegiul de a împărți cuferele vesele era nimeni altul decât Arici Pogonici, alintați de toți Pogo. Pogo era cel mai fericit dintre arici, mereu gata să bucure o lume întreagă. Mereu plin de idei și pus pe șotii, voiosul Pogonici știa exact cum să insufle marea poftă de distracție.

Și pentru că a vrut să împrăștie zâmbete în lung și-n lat, Pogo s-a hotărât într-o bună zi să plece din Țara Zâmbetului Răsare și să găsească alte tărâmuri vesele, în care să poată aduce magie și fericire. Așa a ajuns Pogo la Gymboland, locul unde toți copiii-s fericiți. Încă din prima clipă, s-a simțit ca acasă, ca și cum această lume a fost creată cu și despre el.

De fiecare dată când veți trece pragul universului Gymboland, îl vei găsi pe Pogo, gata să te învăluie în curcubeie dulci și bezele pufoase. Mereu cu bucuria la purtător, ariciul nostru de poveste te va purta de fiecare dată printr-o aventură colorată și-ți va oferi în dar cufărul cu voie bună care să te țină o viață întreagă.

Pentru cei mari și cei mici, Pogo-i cel mai cel arici!

Vă așteptăm în luna August în toate locațiile Gymboland cu ateliere și activități creative pentru toți copiii între orele 11:00-19:00.

Ne găsiți în Mall-urile Afi Cotroceni, Mega Mall, Băneasa, Veranda, Promenada, Sun Plaza, Afi Ploiești, Ploiești Shopping City, City Park Constanța, Vivo Constanța.

Detalii Eveniment

Perioada:
01-31 August 2019

Ora incepere:
11:00

Ora terminare:
19:00

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL