Atelierele Picapam – Delicii îndrăgostite: atelier de gătit și decorat fursecuri-inimioară la Picapam, Cluj-Napoca

Vineri 10 Februarie 2023
Cluj-Napoca

Pe 10 februarie vrem să dăm deja inimioare în așteptarea Sf. Valentin, însă vrem să le și facem la Picapam! 💘

Haideți să ne punem șorțurile de bucătari în seara de vineri și să amestecăm untul, făina, ouăle și zahărul cu dragoste, ca să facem inimioare dulci pe care să le coacem și să le învelim cu glazură în acele culori care simbolizează iubirea și sensibilitatea! 💗🧈🥚

Ceea ce creați rămâne la voi, astfel că puteți oferi fursecurile cadou sau le puteți savura acasă 💝

Vă puteți înscrie accesând următorul link: https://forms.gle/o2y37k8A8cNhX6iy6

* Taxa este de 40 RON de copilaș și recomandăm ca vârsta minimă să fie de 2 ani (vom fi alături pentru grijă și ghidaj). Înscrierea se consideră confirmată în momentul achitării taxei de participare în contul RO52BTRLRONCRT0644344501 (Beneficiar S.C. VIANDO EVENTS S.R.L.) ori prin BTPay direct în IBAN RO52BTRLRONCRT0644344501 sau prin Revolut la 0747094972.

ATENȚIE!

– Atelierul va dura aproximativ o oră și va avea loc de la ora 17:00, însă suntem flexibili și așteptăm pe oricine să ne treacă pragul pentru această activitate oricând până în 17:30!
– La eveniment se vor face câteva fotografii și, pentru a nu exista probleme, ne vom consulta cu dvs. în ce măsură sunteți de acord cu prelucrarea pentru paginile noastre a fotografiilor sau a videoclipurilor în care apare și copilul dvs. Veți putea semna la fața locului, în cazul în care intenționați să vă dați acordul, o fișă care vă informează cu privire la aceste aspecte, fără a se derula nicio acțiune contra voinței dvs. în contextul descris.
– În cazul în care plata este efectuată dar, din motive obiective, nu vă mai puteți prezenta la eveniment, taxa se păstrează pentru oricare dintre evenimentele ulterioare, achitându-se doar diferența, după caz.

Unde? PICAPAM, Str. Ion Meșter 10, Cluj-Napoca

💟 Vă așteptăm cu drag!


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Data:
Vineri 10 Februarie 2023

Program:
De la 17:00

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL