Atelierul senzorial culinar dedicat copiilor la Spectrul Copilariei

Sâmbătă 27 Ianuarie 2024
București

Atelierul senzorial culinar, 27 ianuarie 2024, va aduce o serie captivantă de activități pentru a stimula simțurile copiilor:

🍌 Desertul cu banane!

– O activitate delicioasă și interactivă, unde copiii vor „găti” un desert delicios din banane, glazură și bombonele, explorând diverse texturi și arome.

🦶👣 Traseul senzorial:

– O experiență tactilă plăcută, cu suprafețe diferite pentru a stimula simțul tactil al picioarelor. Cutiile cu materiale precum fasole, pământ, sau apă vor oferi copiilor experiențe tactile variate, încurajând explorarea și înțelegerea diferitelor texturi.

👃 Jocul mirosurilor:

– Utilizarea esențelor și parfumurilor pentru a ghici mirosuri (portocală, lămâie, mentă, vanilie etc.) dezvoltă simțul olfactiv al copiilor, oferind o experiență distractivă și educativă.

🏃‍♂️👟 Activități de coordonare:

– Integrează jocuri care implică coordonarea, cum ar fi aruncarea mingilor sau folosirea de jucării care necesită manipulare fină.

😌 Momentul de relaxare:

– Vom utiliza lumini colorate proiectate în jurul nostru pentru a crea un mediu senzorial atrăgător. Adaugăm elemente muzicale, cum ar fi sunetele naturale, pentru a stimula auzul și a permite copiilor să experimenteze sunetele şi câteva arome plăcute și variate, cum ar fi esența de lavandă, pentru a stimula simțul olfactiv.

În plus, vor exista și alte jocuri distractive pentru a susține dezvoltarea armonioasă a copiilor.
Durată: 1 oră și 45 de minute;
Investiție: 100 ron;

Pentru mai multe informații și pentru a vă înscrie, ne puteți contacta:

– Elena Mititelu 0770.675.445
– Gabriela Gherghișan 0740.333.293

📍Asociatia Spectrul Copilariei # Centru ABA, logopedie – Vezi pe hartă/traseu

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/events/386697017093906/

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 27 Ianuarie 2024

Program:
De la 10:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL