Atelierul Zânelor – Ediția a XX-a. Ateliere de creație 3-12 ani

15:00 - 18:00
Sâmbătă 07 Decembrie 2019
Constanta

📅 7 decembrie 2019 🕒 15:00
📌 Gradinita „Zubeyde Hanim „, Constanta
🔗 https://forms.gle/TPTbtHpNbf16WsvS7

🔹 Junior Chamber International (JCI) Constanța îi invită pe toți copiii, cu vârste cuprinse între 3 – 12 ani, însoțiți de părinții lor la ateliere de creație, pentru a confecționa obiecte și decorațiuni frumoase, specifice sărbătorilor de iarnă.

🔹 Zânele JCI și animatorii costumați în personajele preferate ale copiilor vă promit o experiență unică în cadrul atelierelor și activităților evenimentului. Ni se vor alătura acestei ediții de sărbătoare, Dafina și Andrei de la DaVincino, Elena Rusa de la It’s What I Love.

🔹 Atelierul Zânelor este un eveniment de creație dedicat copiilor și părinților. Prin intermediul acestui proiect copiii au ocazia să petreacă momente magice alături de părinții lor și zânele JCI și de asemenea, să facă fapte bune donând o jucărie altor copii care provin din familii nevoiașe.

🔹 Evenimentul va avea loc sâmbătă, 7 decembrie, în incinta grădiniței cu program normal “Zubeyde Hanim”, din Strada Delfinului, nr. 2, Zona Dacia.

🔹 Sunt așteptați un număr de aproximativ 60 de perechi formate din copii și părinți, care timp de 3 ceasuri, prin rotație vor participa la cele 4 ateliere de creație specifice sărbătorilor de iarnă:
Atelierul I – Zânele și spiridușii vor ajuta copiii să-și pregătească felicitarea de Crăciun.
Atelierul II – Zânele și spiridușii vor ajuta copiii să picteze cele mai frumoase ornamente din ipsos într-un stil unic.
Atelierul III – Zânele și spiridușii vor ajuta copiii să-și creeze mici jucării din lemn.
Atelierul IV – Zânele și spiridușii vor ajuta copiii să confecționeze coronițe de Crăciun hand made.

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

🔹 Ajuns la a 20-a ediție, evenimentul Atelierul Zânelor își propune să aducă zâmbete și bucurie nu doar familiilor participante, ci și familiilor nevoiașe care vor beneficia de Campania Umanitară de la Peștera, jud. Constanța din data de 15 decembrie. Mai multe detalii despre Campania Umanitară Peștera vor fi publicate în curând pe rețelele JCI de socializare.

🔹 Mulțumim partenerilor care ni s-au alăturat: Gradinita „Zubeyde Hanim „, Constanta, Elvada Company S.R.L., RIK – Papetărie și birotică, CORA City Park Mall, Auchan, Casuta Happy Foto Photobooth, Ovidiu Luca Photography, X Printing, Animatori petreceri pentru copii PartyBalloony- Constanta, Mihaela Rodeanu Makeup Artist, DaVincino, It’s What I Love. Parteneri media: Evenimente Constanța, Constanța de azi, Cuget Liber, Constanța News, News Day Pro, Dincolo de Nori, Aguritza.ro.

🔹 Participarea la evenimentul Atelierul Zânelor este 50 de lei/copil iar părinții sunt îndemnați de către organizatori să doneze jucării, cărți, rechizite, alimente neperisabile și produse de igienă.
Înscrierile se fac la telefon: 0753 301 389 / 0732 883 443 sau online accesând linkul 🔗 https://forms.gle/TPTbtHpNbf16WsvS7. Locurile sunt limitate! JCI Constanța își rezervă dreptul de a selecta participanții, în limita locurilor disponibile.

Contravaloarea participării se achită cash, înainte de începerea evenimentului sau în contul JCI Constanța:
Junior Chamber Internațional Constanța, Banca Transilvania.
IBAN: RO21BTRLRONCRT0235391701, CIF: 33043911
Dovada plății se trimite pe adresa [email protected]

Părinții care doresc să se implice mai mult în acțiunea umanitară, pot suna la numărul de telefon 0753 301 389 sau pot trimite e-mail către [email protected] sau mesaje pe rețelele JCI de socializare.

Organizator: JCI Constanța
Coordonator proiect: Adrian Grosu
Responsabil JCI Constanța: Iacob Filip

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 07 Decembrie 2019

Program:
15:00 - 18:00

Orasul:
Constanta

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Constanta!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL