Aventuri cu încurcături. Spectacol Circul Metropolitan București

31 Iulie - 01 August 2021
București

Circul Metropolitan București vă invită să vizionați în Parcul Izvor (metrou IZVOR) cel mai nou proiect al acestei veri – „Aventuri cu încurcături”, o comedie spumoasă în care vă veți întâlni cu două personaje cu greutate celebre în toate colțurile lumii.

Timp de 90 de minute copiii de toate vârstele sunt invitați într-o călătorie imaginară prin mai multe ținuturi ale lumii, o călătorie pe parcursul căreia se vor întâlni cu personaje de poveste din care nu vor lipsi acrobațiile și dresurile de cai, câini, papagali și ponei.

Muzica originală, efectele 3D, videoproiecțiile create special sunt celelalte ingredinte care fac din “Aventuri cu încurcături” un spectacol savuros destinat tuturor celor care iubesc fascinanta lume a Circului.

Veți avea parte de cele mai spectaculoase acrobații și cele mai amuzante momente cu cei mai buni prieteni ai omului: calul și câinele. Un spectacol de zile mari ce va oferi o zi deosebită, atât celor mici, cât şi părinţilor. Veți avea parte de clipe magice petrecute într-o companie veselă, relaxantă, dar plină de mistere şi de lucruri interesante ce aşteaptă să fie descoperite, toate fiind incluse in prețul biletului!

Detalii și programul spectacolelor le găsiți pe circulmetropolitan.ro

Detalii Eveniment

Perioada:
31 Iulie - 01 August 2021

Ora incepere:
11:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL