Aventurile lui Cepilică. Teatru pentru copii la Copacul cu fapte bune

Sâmbătă 14 Decembrie 2019
București

Lumeee, lume,

Istetila – teatru pentru copii continuă seria spectacolelor interactive, adaptat special pentru copiii pentru care a avea prieteni este tot ce contează: Aventurile lui Cepilică.

| Cumplitul Patlagica merge in inspectie in tinutul in care impreuna cu contesa Gogonea sunt stapani. Aici se intalneste cu Cepelica, fiul batranului Cepeloi care avea nu mai putin de sapte frati: Ceapaverde, Cepeluta, Cepusoara…

Asa incepe povestea unde legumele prind viata si trec prin aventuri la care nici nu te-ai gandi. Adica ce poate sa te intereseze la o ceapa care se razboieste cu o patlagica?!

Va spun eu: Cepelica ii declara razboi lui Patlagica, dar acesta il trimite la inchisoare si instaureaza dictatura punand taxe si impozite nejustificate. Intr-un final, nemilosul si mincinosul de Patlagica ajunge la inchisoare, la atelierul auto unde va repara masini.
E o poveste amuzanta pentru toate varstele si veti descoperi ca personajele din gradina secreta au corespondent in viata reala. |

Hai la teatru si faci si o fapta buna!

| Pentru oameni mici și oameni mari. |

La Copacul cu fapte bune ediția Fii Moș Crăciun pentru un copil vulnerabil❆Copacul cu fapte bune, deopotrivă copii și oameni mari se pot bucura de o porție de fericire ” pentru că toți oamenii mari au fost candva și ei copii, însă puțini isi mai amintesc acest lucru…”, spun Sofia și Dan, protagoniștii spectacolului, din care nu vor lipsi nici micii actori.

Parola de intrare este un cadou/donație pentru copiii vulnerabili, însă îi așteptăm cu drag și pe copiii care nu își permit să doneze.

| Cine vrea să doneze bani, va găsi la standul prietenilor de la Asociația „Ana și Copiii” o urnă dedicată. Banii merg direct în construirea celui mai mare centru social de zi pentru copiii vulnerabili din țară (campanie care va demara la început de decembrie – vom reveni cu detalii). |

#HaiSăFacemFapteBune

Unde? Expirat, Str. Constantin Istrati 1, Bucuresti

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 14 Decembrie 2019

Program:
16:00 - 17:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL