Bazar De Crăciun 2019 la Scoala Explore 100

Sâmbătă 07 Decembrie 2019
București

Dragilor,

Explore 100, în colaborare cu Asociația Work at Home Moms vă invită la un eveniment în care sărbătorim lucrul în echipă, spiritul de comunitate și relațiile sănătoase.

Pe lângă zâmbete și priviri curioase din partea exploratorilor, veți mai găsi la bazar diverse ateliere, standuri cu produse, vânzare de carte, resurse educaționale…ca la BAZAR! 🙂

☼𝗔𝘁𝗲𝗹𝗶𝗲𝗿𝗲☼

✔️𝗦𝗵𝗲𝗿𝗹𝗼𝗰𝗸 – 𝗩â𝗻ă𝘁𝗼𝗮𝗿𝗲 𝗱𝗲 𝗜𝗻𝗱𝗶𝗰𝗶𝗶
Te simți ca un detectiv adevărat. Găsești indicii și încerci să rezolvi cazul.
Atelierul este propus de Lavinia Mincu, facilitator Explore 100 și coordonator al cursului Școala Nomada.
Ideea jocului este inspirată de o căutare de comori pe care copiii înscriși la curs au experimentat-o pe străzile din București.
Este un joc de atenție si colaborare la care participa simultan mai multe perechi de adulti si copii.
Rezolvi cazul și pleci acasă cu un mic suvenir al gloriei tale

🌟𝗔𝗿𝘁 𝘁𝗵𝗲𝗿𝗮𝗽𝘆 𝗮𝗻𝗱 𝗪𝗲𝗹𝗹𝗯𝗲𝗶𝗻𝗴
Exprimarea emotiilor prin metode artistice creative este benefică atât copiilor cât și adultilor. Acest atelier este propus de Ionela Șerban, facilitator Explore 100, fizioterapeut și instructor yoga-pilates. Obiectivele acestui atelier vizează cateva dimensiuni ale wellbeing-ului, printre care imbunatatirea starii fizice, îmbunătatirea stării psihice, dezvoltarea personală, dezvoltarea unor relații sociale sănătoase, întărirea relației părinte-copil, dezvoltarea creativitatii si generarea energiei pozitive. Acest prim atelier de Art therapy and Wellbeing cuprinde exerciții de respiratie, posturi yoga, tehnici de masaj și automasaj si momentul creativ „Nature Mandala” .
Tu pregateste hainuțele confortabile și noi te asteptăm cu un ceai si muzică relaxantă pentru o dimineatță de vis plină de armonie

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

🌲 𝗔𝘃𝗮𝗻𝗽𝗿𝗲𝗺𝗶𝗲𝗿𝗮
𝗔 𝗠𝗮𝗴𝗶𝗰𝗮𝗹 𝗖𝗵𝗿𝗶𝘀𝘁𝗺𝗮𝘀
O poveste de sezon în limba engleză cu muzică, umor și… magie. O familie obisnuită, familia Jones, se pregătește de sărbători. Copiii însă isi doresc niste cadouri mai… neobisnuite. Părintii se gasesc într-un impas, dar Moș Crăciun salvează situația și păstrează magia Crăciunului.
În rolurile principale îi avem pe exploratorii din grupa de Acting în English

🌍𝗦𝘁𝗼𝗿𝘆-𝘁𝗲𝗹𝗹𝗶𝗻𝗴 𝘀𝗲𝗻𝘀𝗼𝗿𝗶𝗮𝗹 𝘄𝗼𝗿𝗸𝘀𝗵𝗼𝗽
Sometimes we think about Christmas in terms of our experience, our associations(family , Christmas tree and snow, ice-skating and snowflakes, the warmth of our fire place when it’s cold outside).
We are inviting you now to read and write the story of Christmas around the world. What would be the flavour of Christmas in Africa or Australia or other parts of the globe? Let’s enjoy this diverse experience together in a dynamic story-telling sensorial workshop! Christmas Goes Global…

🎀𝗔𝘁𝗲𝗹𝗶𝗲𝗿 D𝗲𝗰𝗼𝗿𝗮ț𝗶𝘂𝗻𝗶 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗯𝗿𝗮𝗱
Copii, părinți, bunici, cățeluși, prieteni, vă așteptăm pe toți la atelierul de meșteșugărit decorațiuni pentru bradul de acasă.

🎅𝗦𝗮𝗻𝘁𝗮’𝘀 𝗟𝗮𝗯
Oare cum prind viata jucăriile ce aduc fericire copiilor în preajma sărbătorilor de iarna? V-ati întrebat vreodată cum arată și ce se întamplă într-un laborator animat de elfi în depărtata Laponie? Gil, profesor explorator, vă invită într-o călătorie în timp, spațiu și poveste alături de unul dintre cei mai năștrusnici elfi ai lui Mos Craciun!

DA, atelierele sunt GRATUITE! 📣📣📣
în limita locurilor disponibile, pe care le puteți rezerva aici: [email protected]

Atelierele se desfășoară în trei serii:
10:00-10:45
11:00-11:45
12:00-12:45

♥𝗣𝗿𝗼𝗱𝘂𝗰ă𝘁𝗼𝗿𝗶-𝘃â𝗻𝘇𝗮𝗿𝗶 ♥

🐑𝗣𝗿𝗼𝗱𝘂𝗰ă𝘁𝗼𝗿 𝗱𝗲 𝗿𝗲𝘀𝘂𝗿𝘀𝗲 𝗱𝗶𝗻 𝗹â𝗻ă î𝗺𝗽â𝘀𝗹𝗶𝘁ă
,,pentru că mi-e atât de dragă lâna și lucrul cu acul de împâslit, împărtășesc din experiența mea adulților și micuților, care vor să afle tainele împâslitului , la ateliere creative ”- Alexandra, mămica Irinei și a proiectului 𝗖ă𝘀𝘂ț𝗮 𝗰𝘂 𝗣𝗼𝘃𝗲ș𝘁𝗶 vă așteaptă cu zâne, flori, elifi și fluturi din lână împâslită

📊𝗟𝘂𝗱𝗼𝘁𝗲𝗰𝗵, 𝗠𝗮𝗴𝗶𝗰 𝗦𝗽𝗼𝘁, 𝗘𝗱𝗶𝘁𝘂𝗿𝗮 𝗖𝗿𝗲𝗮𝗻𝗴𝗮 𝗙𝗲𝗿𝗺𝗲𝗰𝗮𝘁𝗮 – vor fi prezenți cu resurse educaționale premium, cărți create cu pasiune și crez

Și asta nu este tot!

👨‍🎨Copiii de la Centrul Educațional Explore100-Piața Domenii, sub îndrumarea Crinei, au pregătit o licitație ca la carte cu lucrări produse în cadrul opționalului de arte. Participând, puteți investi într-un tânăr artist.
📉Radu ne propune prezentare și vânzare de joc *Drop Lab*- ocazia de a ne antrena mintea în spațiul tridimensional, trecând o sferă prin diferite plăci, conform unei schițe aleasă de copii

De bunătățile culinare v-am povestit?🍞🥐🥖 Cozonaci, sarmale, fasole cu cârnați, pâine, toate de casă! Delicii homemade! Frământate cu blândețe și iubire pentru educație!

Vă așteptăm!

Unde? Scoala Explore 100, Sos București – Târgoviște nr 207 A, Mogosoaia

email: [email protected]

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 07 Decembrie 2019

Program:
10:00 - 14:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL