Bazarul de Crăciun 2022 la Școala Gimnazială Liberă Waldorf București

Sâmbătă 10 Decembrie 2022
București

❄️❄️❄️ Comunitatea grupelor de grădiniță și a claselor din școala noastră vă invită la Bazarul de Crăciun❄️❄️❄️ După două ediții online, suntem din nou ÎMPREUNĂ!

🎁Veți găsi la noi lucruri frumoase, lucrate manual, din lână, lemn și alte materiale naturale, de copiii, părinții și pedagogii noștri, precum și mulți invitați de la care puteți alege cadouri minunate, produse confecționate din lână, jucării din lemn, decorațiuni de sezon din materiale naturale, cărți pentru toate vârstele, produse culinare naturale, instrumente muzicale sau uleiuri și cosmetice prietenoase🎁.

🌲 În mireasma de brad, atmosfera de sărbătoare e întregită de momentele de colind ale corului profesorilor școlii, de atelierele special pregătite pentru părinți și copii și de bunătățile făcute în casă pentru cei care își iau răgazul să le guste în zona de bufet a Bazarului 🌲.

Intrarea la Bazar este liberă.

10 DECEMBRIE, de la ora 10:00

UNDE? Școala Gimnazială Liberă Waldorf București, Strada Ion Brezoianu 31, BucurestiBazarul de Crăciun este cel mai important eveniment al comunităților din școlile și grădinițele Waldorf. Prilej de exersare a spiritului comunitar, Bazarul reunește entuziasmul dar și efortul pedagogilor, părinților și copiilor de a pregăti cu migală obiecte făcute de mână în spiritul Crăciunului și de a împărtăși bucuria Sărbătorii Nașterii Pruncului alături de familii, prieteni și de toți cei care înțeleg să se bucure în tihnă și să dăruiască din suflet.

Invitații noștri sunt mici antreprenori locali, care practică meșteșuguri autentice sau caută și împărtășesc cu ceilalți produse naturale, sănătoase și de bună calitate. Toate pot fi momente de bucurie personală
sau propuneri de cadouri frumoase, cu suflet și sens, cumpărate în tihnă, care poartă cu ele multă bucurie.

Vă așteptăm cu drag!

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 10 Decembrie 2022

Program:
10:00 - 14:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL