Bell’Agio Casa

  – targ culinar
  – targ de accesorii
  – ateliere pentru copii si adulti (de ornat mesele festive, de realizat
  decoratiuni pentru pomul de Craciun si masa, de creat papusi ghiduse)
  – seri de lectura pentru copii, cu Marius Manole si studentii de la UNATC
  – Schimb de haine, accesorii, decoratiuni, carti si jucarii
  – etc.

   

  COMUNICAT DE PRESĂ

  Între 20 și 23 decembrie
  Zilele Porților Deschise la Casa lui Moș Crăciun

  Craciuneasa te așteaptă cu cozonaci calzi, sarmale, prăjituri și vin

  Elfii te învăța cum să faci globulețe, păpuși ghidușe și cum să impodobesti mini-brazi

  București, 13 decembrie 2012: Între 20 și 23 decembrie, la Bell’Agio Casa (Calea Rahovei nr. 157D, zona Uranus/Piața de Flori) se deschid porțile Casei lui Moș Crăciun, o reședință plină de surprize culinare și artistice, pentru toate vârstele.

  Timp de patru zile Elfii și Crăciunițele vor purta vizitatorii mici și mari în atmosfera “fermecata” a locuinței lui Moș Crăciun, unde îi vor îmbia cu dulciuri și produse tradiționale de sezon, îi vor invita să decoreze mini-brazi, să asculte povești în lectura unor actori cunoscuți sau să se bucure de spectacole de dans, teatru și balet.

  Surprizele se vor ține lanț la Casa lui Moș Crăciun din Capitală, căreia vizitatorii îi pot trece pragul chiar de joi, 20 decembrie, ora 10:00. Intrarea în Casa lui Moș Crăciun este liberă.
  Moș Crăciun își așteaptă vizitatorii în prima cameră a casei sale, Cămara Craciunesei, care va fi plină cu bunătăți tradiționale: tobă, cârnați, tochituri, sarmale și vin, dar și cu dulciuri de casă: cozonaci calzi, checuri, prăjituri, torturi, ciocolate și brioșe.
  Cămara Craciunesei este locul destinat părinților și bunicilor, unde aceștia vor gusta pe lângă produsele tradiționale și delicatese: fursecuri cu ghimbir și mentă, ciocolată belgiană, ceaiuri regale și cafele de origine.

  Din CĂMARA CRACIUNESEI la atelierele de creativitate din LIVINGUL LUI MOȘ CRĂCIUN
  Între 20 și 23 decembrie, copiii între 4 și 13 ani vor fi însoțiți de Elfi în Livingul lui Moș Crăciun, amenajat la Bell’Agio Casa, unde îi așteaptă trainerii Creative Arts și Incubator 107 care le vor arată ce lucruri inedite pot ieși din mânuțele lor prin simpla punere în practică a imaginației. Astfel, cei mici vor învăța cum sa realizeze globulețe sub formă de brăduți, inimioare glazurate, prăjituri și alte decorațiuni din fetru, dantelă, satin și chiar hârtie colorată, toate pentru pomul sau masa de Crăciun.

  Din Casă lui Moș Crăciun nu pot lipsi păpușile și alte jucării. De aceea, sâmbătă și duminică, pe 22 și 23 decembrie, trainerii Creative Arts vor învăța copilașii să facă păpușele simpatice (spiriduși, oameni de zăpadă, elfi, motani grăsuni, etc.) din materiale textile, la atelierul numit Spiriduse și Ghidușe (22 și 23 decembrie, Bell’Agio Casa, orele 16:00 – 18:00).
  Costurile atelierelor pentru copii sunt între 10 și 35 de lei, incluzând materialele folosite în realizarea diverselor decorațiuni și păpuși. Copiii pot luă acasă toate jucăriile, decorațiunile, accesoriile, ambalaje sau felicitările realizate de ei în cadrul atelierelor Creative Arts.

  Pentru copilașii melomani Moșul le-a pregătit atelierul Muzica pe înțelesul celor mici (atelier de muzică clasică și muzică tradițională grecească, irlandeză, spaniolă și rusească, între 20 și 23 decembrie, orele 16:00-17:30)

  Mai multe informații despre cum se pot înscrie cei mici la atelierele din Casa lui Moș Crăciun găsiți pe http://casaluimoscraciun.wordpress.com/inscrieri/

  Mini-BRAZII așteaptă să fie împodobiți și luați acasă, sâmbătă 22 decembrie

  Nici adulții nu vor fi lăsați deoparte, așa că pentru ei Moșul și ajutoarele lui au pregătit o serie de ateliere, cum ar fi:
  – O mini-BRAD frumos! (atelier de decorat mini-brazi, sâmbătă, 22 decembrie, orele 14:00 -16:00),
  – Cum împachetăm cadoul de Crăciun altfel? (atelier de ambalaje neconvenționale și felicitări inedite, între 20 și 23 decembrie, orele 14:00-15:30)
  – atelierul de decorat mesele festive cu ornamente ingenioase, Stil și rafinament la masă! (sâmbătă, 22 decembrie, orele 16:00-18:00 și duminică, 23 decembrie, orele 14:00-16:00).
  Costurile atelierelor dedicate adulților sunt între 15 și 75 de lei și includ brăduții (în cazul atelierului de decorat brazi), dar și toate materialele și ornamentele folosite.
  Detalii despre înscrierea la atelierele din Casa lui Moș Crăciun găsiți pe http://casaluimoscraciun.wordpress.com/inscrieri/

  Poveștile și colindele se aud din DORMITORUL LUI MOȘ CRĂCIUN

  La gura sobei, în Dormitorul din Casa lui Moș Crăciun, amenajat la Bell’Agio Casa timp de trei seri, între 21 și 23 decembrie, se vor spune povești cu și despre zâne, spiriduși și minunile ce apar de sărbători. Gazdele serilor de lectură pentru copii vor fi actorul Marius Manole și studentele la UNATC, Naomi Guttman și Irina Zlotea. Sâmbătă, 22 decembrie, oră 17:00, Marius Manole va lectura pentru prichindei, dar și pentru adulții nostalgici după poveștile copilăriei, “Uriasul cel egoist” de Oscar Wilde. Naomi și Irina continuă să-i încânte pe copii cu povești de Hans Christian Anderson, Frații Grimm, Vasile Manuceanu și Mircea Santimbreanu.

  Pregătirile pentru sărbători din Casa lui Moș Crăciun se vor derula, între 20 și 23 decembrie, pe ritmuri de colinde, jazz, muzică clasică și breakdance.
  Iubitorii de jazz care vor vizită Casa Moșului, vor avea parte de o surpriză, sâmbătă, 22 decembrie, de la ora 12:00 când va începe concertul Colinde de Crăciun pe ritmuri de jazz, susținut de Irina Sârbu Band.

  În DRESSINGUL ELFILOR se schimbă haine, jucării, accesorii, cărți și decorațiuni

  Între 20-23 decembrie, la Bell’Agio Casa, în Casa lui Moș Crăciun, va fi amenajată o zonă specială, Dressingul Elfilor, unde, pe parcursul a trei zile (20, 21 și 22 decembrie) oricine poate aduce diverse obiecte și haine mai noi sau mai vechi, în stare bună, dar pe care nu le mai folosește. Aici pot fi lăsate: cărți, jucării, obiecte de design interior, accesorii vestimentare (bijuterii, curele, încălțăminte) și haine din orice sezon. În zona numită Dressingul Elfilor, pe 23 decembrie, cu începere de la oră 14:00 va avea loc MARELE SCHIMB de haine, accesorii, cărți și decorațiuni, în cadrul căruia fiecare dintre cei care au lăsat haine și alte obiecte pot lua altele în schimb. Numărul maxim de haine și alte obiecte date spre schimb este de 10. Produsele care nu vor fi luate de nimeni în urma schimbului vor fi donate organizațiilor nonguvernamentale Asociația Ana și Copiii și Fundația Parada.

  Adopṭia, cel mai bun cadou de Crăciun pentru o pisicuṭă

  In reṣedinṭa Moṣului de la Bell’Agio Casa, ȋntre 20 ṣi 23 decembrie, va fi amenajată o zonă de adopṭii pisici.
  Asociaṭiile Robi ṣi Red Panda vor amenaja aceasta zonă ȋn care copiii ṣi părinṭii sunt invitaṭi să ofere unei pisicuṭe, drept cadou de Crăciun, o familie. Din zona de adopṭii nu vor lipsi materialele informative despre beneficiile deṭinerii animalelor de companie sau importanṭa sterilizării lor. De asemenea, copiii, dar ṣi părinṭii pot participa la workshop-uri de decoraṭiuni de Crăciun, urmând ca aceste decoraṭiuni să fie vândute publicului larg, iar banii obṭinuṭi să fie donaṭii celor două asociaṭii de protecṭie a animalelor: Robi ṣi Red Panda.

  Momente artistice și gastronomice din programul expozițional

  JOI , 20 decembrie
  Bell’Agio Casa (Calea Rahovei nr. 157D, zonă Uranus/Piața de Flori)
  Orele 10:00 -20:00

  Târgul culinar și de accesorii, din CASA LUI MOȘ CRĂCIUN, Orele 10:00 – 20:00, cuprinde:
  Delicii culinare, demonstratii și degustări:

  Degustare de vinuri și mici lecții de somelierie – Ce vinuri se potrivesc pentru mesele de Crăciun, activitate susținută de 1000 de Chipuri (www.1000dechipuri.ro)

  Degustări de ceaiuri și brioșe de la Demmers și respectiv Stephany’s

  Degustări de produse tradiționale: tobă, cârnați, zacuscă și sarmale

  Degustări de cocktail-uri din ceai și cafea, realizate în stil Latte Art de campionii SCAE România

   Accesorii pentru ținutele de Crăciun și de Revelion 2012:

  Brățări, coliere, genți, plicuri, papioane și gulere realizate manual

   Dormitorul lui Moș Crăciun (zonă de spectacole) a Casei Moșului va fi animat joi, 20 decembrie cu:

  Magazinul de Păpuși, spectacol susținut de Școala de balet pentru copii a Operei Naționale București, Studio M Ballet, ora 18:30

  Christmas Karaoke, demonstrații de karaoke pentru copii, tineri și adulți, ora 19:00

   Livingul din Casa lui Moș Crăciun vă așteaptă joi, 20 decembrie cu o serie de ateliere de creativitate, specifice sezonului, după cum urmează:
   Ateliere de decorațiuni și muzică, susținute de Creative Arts (www.creativearts.ro)

  1. Ateliere pentru copii

  Decorațiuni din hârtie – Cum creăm globulețe, brăduți și ghirlande din hârtie – 10 lei (vârsta minimă 4 ani), orele10:00 -11:30

  Decorațiuni handmade – Globulețe și accesorii cusute (brăduți,inimioare glazurate, oameni de zăpada) pentru bradul și masă de Crăciun, din fetru, dantelă și satin – 15 lei (vârstă minimă 7 ani), orele 12:00 – 13:30

  Reciclare creativă și Quilling -Cum creăm decorațiuni diverse prin reciclare și arta Quilling (arta decorării prin folosirea benzilor de hârtie) – 15 lei (vârstă minimă 5 ani), orele 14:00 – 15:30

  Reciclare creativă / Pictură pe globuri – Cum să facem și să pictăm jucării sau globulețe din becuri, borcănașe și alte materiale reciclabile – 20 lei (vârsta minimă 5 ani), orele 16:00 – 17:30

  Muzica pe înțelesul celor mici – Atelier de muzică clasică și muzică tradițională grecească, irlandeză, rusească și spaniolă, pentru copii – 35 lei (vârsta minimă 4 ani), orele 16:00 – 18:00

  Scriere creativă – atelier gratuit (vârsta minimă 8 ani), orele 16:00 – 18:00

   

  2. Ateliere de decorațiuni și accesorii, dedicate tinerilor și adulților

  Decorațiuni handmade – Accesorii cusute (brăduți,inimioare glazurate, oameni de zăpadă) pentru bradul și masa de Crăciun, din fetru, dantelă și satin – 15 lei, orele 18:00 – 20:00
  Ambalaje neconvenționale de cadouri – Cum împachetăm cadoul de Crăciun altfel decât în ambalajul clasic? – 20 lei, orele 18:00 – 20:00

   

  Expoziții de artă vizuală (fotografie și pictură), prezentări și proiecții video

  Winter în Art – Expoziție de pictură a artiștilor: Alina Manole, Cristian Crestincov, Răzvan Stanciu și Petre-Emanuel Gherghu

   
  VINERI, 21 decembrie
  Bell’Agio Casa (Calea Rahovei nr. 157D, zonă Uranus/Piața de Flori)
  Orele 10:00 -20:00

  Târgul culinar și de accesorii, din CASA LUI MOȘ CRĂCIUN, Orele 10:00 -20:00, cuprinde:
  Delicii culinare, demonstratii și degustări:

  Degustări de produse tradiționale: tobă, cârnați, zacuscă și sarmale

  Atelier de împăturit sarmale

  Degustări de cozonaci calzi și prăjituri de casă

  Degustare de vinuri și mici lecții de somelierie – Ce vinuri se potrivesc pentru mesele de Revelion, activitate susținută de 1000 de Chipuri (www.1000dechipuri.ro)

  Demonstrații și degustări de cocktail-uri din ceai și cafea, realizate în stil Latte Art de campionii SCAE România

  Accesorii pentru ținutele de Crăciun și de Revelion 2012:

  Brățări, coliere, genți, plicuri, papioane și gulere realizate manual

   Dormitorul lui Moș Crăciun (zona de spectacole) a Casei Moșului va fi animat vineri, 21 decembrie cu:

  Ziceri de la Crăciunițe – Povești cu spiriduși și zâne – Seară de lectură pentru copii, povești citite în jurul bradului de Naomi Guttman, orele 16:00 – 18:00

  Premiile Revistei Atelierul, Artizanul Anului- ediția 2012 – Decernarea premiilor pentru cei mai buni artiști meșteșugari ai anului, eveniment organizat de Revistă Atelierul, orele 18:00 – 19:30

  Comoara Elfilor- vânătoare de comori cu premii pentru prichindei, orele 17:00 – 19:00

   Livingul din Casa lui Moș Crăciun vă așteaptă vineri, 21 decembrie cu o serie de ateliere de creativitate, specifice sezonului, după cum urmează:

  Ateliere de decorațiuni și muzică, susținute de Creative Arts (www.creativearts.ro)
   1. Ateliere pentru copii

  Decorațiuni din hârtie – Cum creăm globulețe, brăduți și ghirlande din hârtie – 10 lei (vârsta minimă 4 ani), orele 10:00 – 11:30

  Decorațiuni handmade – Globulețe și accesorii cusute (brăduți,inimioare glazurate, oameni de zăpadă) pentru bradul și masa de Crăciun, din fetru, dantelă și satin – 15 lei (vârstă minimă 7 ani), orele 12:00 – 13:30

  Reciclare creativă și Quilling – Cum creăm decorațiuni diverse prin reciclare și

  arta Quilling(arta decorării prin folosirea benzilor de hârtie), 15 lei (vârsta minimă 5 ani), orele 14:00 – 15:30

  Reciclare creativă / Pictură pe globuri – Cum să facem și să pictăm jucării sau globulețe din becuri, borcănașe și alte materiale reciclabile, 20 lei (vârsta minimă 5 ani), orele 16:00 – 17:30

  Muzica pe înțelesul celor mici – Atelier de muzică clasică și muzică tradițională grecească, irlandeză, rusească și spaniolă, pentru copii -35 lei (vârsta minimă 4 ani), orele 16:00 – 18:00

  Moș Crăciun pe șevalet- atelier gratuit de pictură și desen (vârsta minimă 4 ani),

  orele 16:00 – 20:00

  2. Ateliere de decorațiuni și accesorii, dedicate tinerilor și adulților

  Decorațiuni handmade – Accesorii cusute (brăduți,inimioare glazurate, oameni de zăpadă) pentru bradul și masa de Crăciun, din fetru, dantelă și satin – 15 lei, orele 18:00 – 20:00

  Ambalaje neconvenționale de cadouri – Cum împachetăm cadoul de Crăciun altfel decât în ambalajul clasic? – 20 lei, orele 18:00 – 20:00

   

  Expoziții de artă vizuală (fotografie și pictură), prezentări și proiecții video

  Winter în Art – Expoziție de pictură a artiștilor: Alina Manole, Cristian Crestincov, Răzvan Stanciu și Petre-Emanuel Gherghu

   
   SÂMBĂTĂ, 22 decembrie
  Bell’Agio Casa (Calea Rahovei nr. 157D, zonă Uranus/Piața de Flori)
  Orele 10:00 -20:00

  Târgul culinar și de accesorii, din CASA LUI MOȘ CRĂCIUN, Orele 10:00 – 20 :00, cuprinde:
  Delicii culinare, demonstratii și degustări:

  Degustări de cozonaci calzi și prăjituri de casă

  Degustări de produse tradiționale: tobă, cârnați, zacuscă și sarmale

  Degustare de vinuri și mici lecții de somelierie – Ce vinuri se potrivesc pentru mesele de Crăciun și Revelion, activitate susținută de 1000 de Chipuri (www.1000dechipuri.ro)

  Demonstrații și degustări de cocktail-uri din ceai și cafea, realizate în stil Latte Art de campionii SCAE România

  Atelier de împăturit sarmale

  Accesorii pentru ținutele de Crăciun și de Revelion 2012:

  Brățări, coliere, genți, plicuri, papioane și gulere realizate manual

  Decorațiuni handmade de Crăciun: globulețe, steluțe, beteli și alte decorațiuni de brad și masă.

  Dormitorul Moșului (zona de spectacole a Casei lui Moș Crăciun) va fi animat sâmbătă, 22 decembrie cu:

  Vernisajul expoziție de pictură Winter în Art, în prezența artiștilor: Alina Manole, Cristian Crestincov, Răzvan Stanciu și Petre-Emanuel Gherghu, ora 11:00

  Colinde de Crăciun pe ritmuri de jazz – concert Irina Sârbu Band (Irina Sârbu – voce, Puiu Pascu – pian, Dan Ioniță- saxofon și Ciprian Parghel- bas), ora 12:00.

  Concertul va fi unul caritabil, banii stransi fiind oferiți ONG-urilor de intr-ajutorare a copiilor: Asociația Învingem autismul, Asociația Ana și Copiii, Fundația Parada.

  Despre Moș Crăciun – spectacol de teatru în regia lui Dorin Eugen Ionescu, orele 13:00 -14:00

  Spectacol de Breakdance, susținut de trupa Trouble, orele 14 :00 – 14 :15

  Workshop de Breakdance, susținut de școala de dans Dance Prestige,

  orele 15 :00 – 16 :00

  Un Crăciun cu dans – spectacol de dans modern susținut de trupa Rall’s Band, orele 16 :00 – 17 :00

  Seară de lectură – Uriașul cel egoist, în interpretarea actorului Marius Manole, ora 17:00

  Voce, cvartet, pian și… colinde – recital de colinde, susținut de soprana Alexandra Moroiu, în acompaniamentul Silviei Neamțu (pian) și a Cvartetului Aleggria Musical, 18:00 – 19:00

  Christmas Karaoke, demonstrații de karaoke pentru copii, tineri și adulți, ora 19:00

    Livingul din Casa lui Mos Crăciun vă aṣteaptă sâmbătă, 22 decembrie cu o serie de ateliere de creativitate, specifice sezonului, dupa cum urmează:

  Ateliere de pictură ṣi decoraṭiuni, susṭinute de Creative Arts( www.creativearts.ro )

  Ateliere pentru copii

  Spiriduṣe ṣi ghiduṣe!- Atelier de confecṭionat păpuṣi din resturi de materiale

  asamblate ṣi cusute cu grijă – 25 de lei (costul include materialele folosite), vârsta minimă a participanṭilor este de 8 ani, orele 16 :00 – 18:00

  Decoraṭiuni din hartie – Cum creăm globuleṭe, braduṭi ṣi ghirlande din hartie – 10 lei (vârsta minimă 4 ani), orele 10:00 – 11:30

  Mos Crăciun pe ṣevalet – atelier gratuit de pictură ṣi desen (vârsta minimă 4 ani),

  orele 11:00 – 20:00

  Reciclare creativă / Pictură pe globuri – Cum să facem ṣi să pictăm jucării sau globuleṭe din becuri, borcanaṣe si alte materiale reciclabile – 20 lei (vârsta minimă 5 ani), orele 16:00 – 17:30

  Muzica pe ȋntelesul celor mici – Atelier de muzică clasică ṣi muzica tradiṭională grecească, irlandeză, rusească ṣi spaniolă, pentru copii – 35 lei (vârsta minimă 4 ani), orele 16:00 – 17:30

  Jucăm ṣi ne Jucăm! – Atelier de improvizaṭie teatrală pentru copii – intrarea liberă (vârsta minimă 6 ani), orele 18:00 – 20:00

  2. Ateliere de decoraṭiuni ṣi accesorii, dedicate tinerilor si adulṭilor

  O mini- BRAD frumos! – Ediṭia 2012 – Atelier – Concurs de ȋmpodobit mini-brazi ȋn stiluri diferite: vintage, clasic, pop-art, romantic, chic, glam-rock – 75 de lei (preṭul include mini-brazii ṣi decoraṭiunile), orele 14:00 – 16:00

  Stil si rafinament la masă! – Atelier de realizat ornamente de masă ṣi de decorare a meselor festive – 20 de lei (costul nu include materialele folosite), orele 16:00 – 18:00

  Decoraṭiuni handmade –Accesorii cusute (brăduṭi,inimioare glazurate, oameni de zăpadă) pentru bradul ṣi masa de Crăciun, din fetru, dantela si satin – 15 lei, orele 18:00 – 20:00

  Ambalaje neconvenṭionale de cadouri –Cum ȋmpachetam cadoul de Crăciun altfel? – 20 de lei, orele 18:00 – 20:00

  Ateliere de decorațiuni și reciclare creative, susținute de Incubator 107 (www.incubator107.com )

  Decorațiuni din fetru -“Accesorii cusute (brăduți, inimioare glazurate, oameni de zăpadă) pentru bradul și masa de Crăciun, 15 lei (vârsta minimă 7 ani), orele 12:00 – 13:30

  Reciclare creativa – Decorațiuni de iarnă – 15 lei (vârsta minimă 5 ani), orele 14:00 – 15:30

  Pictură pe ceramică- Cum să-ți personalizezi cadoul de Crăciun- 25 lei (vârsta minimă 5 ani) 12:00- 13:30

  Expoziții de artă vizuală (fotografie și pictură), prezentări și proiecții video

  Winter în Art – Expoziție de pictură a artiștilor: Alina Manole, Cristian Crestincov, Răzvan Stanciu și Petre-Emanuel Gherghu

   Duminică, 23 decembrie
  Bell’Agio Casa (Calea Rahovei nr. 157D, zona Uranus/Piața de Flori)
  Orele 10:00 -20:00

  Târgul culinar și de accesorii, din CASA LUI MOȘ CRĂCIUN, Orele 10:00-20:00, cuprinde:

  Delicii culinare, demonstratii și degustări:

  Degustări de torturi, ciocolată și prăjituri de casă

  Degustări de produse tradiționale: tochitură, pomana porcului, cârnați, zacuscă și sarmale

  Degustare de vinuri și mici lecții de somelierie – Ce vinuri se potrivesc pentru mesele de Crăciun și Revelion, activitate susținută de 1000 de Chipuri (www.1000dechipuri.ro)

  Demonstrații și degustări de cocktail-uri din ceai și cafea, realizate în stil Latte Art de campionii SCAE România

  Atelier de împăturit sarmale

  Accesorii pentru ținutele de Crăciun și de Revelion 2012:

  Brățări, coliere, genți, plicuri, papioane și gulere realizate manual

  Decorațiuni handmade de Crăciun: globulețe, steluțe, beteli și alte decorațiuni de brad și masă.

   Dormitorul lui Moș Crăciun (zona de spectacole) va fi animat duminică, 23 decembrie cu:

  Workshop de Breakdance, susținut de școala de dans Dance Prestige, orele 12 :00 – 13 :00

  Ziceri de la Crăciunițe – Povești cu spiriduși și zâne – Seară de lectură pentru copii, povești citite în jurul bradului de Irina Zlotea, orele 13:00 – 14:00

  Voce, cvartet, pian și…colinde – recital de colinde, susținut de soprană Alexandra Moroiu, în acompaniamentul Silviei Neamțu (pian) și a Cvartetului Aleggria Musical, orele 18:00 – 19:00

  Christmas Karaoke, demonstrații de karaoke pentru copii, tineri și adulți, ora 19:00

   Livingul din Casa lui Moṣ Crăciun vă aṣteapta duminică, 23 decembrie cu o serie de ateliere de creativitate, specifice sezonului, dupa cum urmează:

  Ateliere de pictura si decoratiuni, sustinute de Creative Arts( www.creativearts.ro )

  Ateliere pentru copii

  Spiriduṣe ṣi ghiduṣe!- Atelier de confecṭionat păpuṣi din resturi de materiale

  asamblate ṣi cusute cu grijă – 25 de lei (costul include materialele folosite), vârsta minimă a participanṭilor este de 8 ani, orele 16 :00 – 18:00

  Decoraṭiuni din hartie – Cum creăm globuleṭe, braduṭi ṣi ghirlande din hartie – 10 lei (vârsta minimă 4 ani), orele 10:00 – 11:30

  Decoraṭiuni Origami – Atelier de realizat accesorii ṣi obiecte decorative de Crăciun prin origami (arta plierii hârtiei), 15 lei, orele 12:00 – 13:30

  Moș Crăciun pe șevalet- atelier gratuit de pictură și desen (vârsta minimă 4 ani),

  orele 11:00 – 20:00

  Decoraṭiuni handmade –Accesorii cusute (brăduṭi,inimioare glazurate, oameni de zăpadă) pentru bradul ṣi masa de Crăciun, din fetru, dantela si satin (vârsta minimă 7 ani) – 15 lei, orele 12:00 – 13:30

  Reciclare creativă– Cum cream decoraṭiuni diverse prin reciclare – 15 lei (vârsta minimă 5 ani), orele 14:00 – 15:30

  Reciclare creativă – Cum să facem ṣi să pictăm jucării sau globuleṭe din becuri,

  borcanaṣe ṣi alte materiale reciclabile – 20 lei (vârsta minimă 5 ani), orele 14:00 – 15:30 si 16:00 – 17:30

  Muzica pe ȋnṭelesul celor mici – Atelier de muzică clasică ṣi muzică tradiṭională grecească, irlandeză, rusească ṣi spaniolă, pentru copii – 35 lei (vârsta minimă 4 ani), orele 16:00 – 17:30

  Jucăm ṣi ne Jucăm! – Atelier de improvizaṭie teatrală pentru copii – intrarea liberă (varsta minima 6 ani), orele 18:00 – 20:00

  2. Ateliere de decoraṭiuni ṣi accesorii, dedicate tinerilor ṣi adulṭilor

  Stil si rafinament la masă! – Atelier de realizat ornamente de masă ṣi de decorare a meselor festive – 20 de lei (costul nu include materialele folosite), orele 14:00 – 16:00

  Ambalaje neconvenṭionale de cadouri –Cum ȋmpachetam cadoul de Craciun altfel decat ȋn ambalajul clasic? – 20 de lei, orele 18:00 – 20:00

  Expoziții de artă vizuală (fotografie și pictură), prezentări și proiecții video

  Winter în Art – Expoziție de pictură a artiștilor: Alina Manole, Cristian Crestincov, Răzvan Stanciu și Petre-Emanuel Gherghu

  Alte activităṭi derulate ȋn Casa lui Moṣ Crăciun

  MARELE SCHIMB DE HAINE, ACCESORII, JUCĂRII ȘI CARTI:

  joi, ṣi vineri, 20 si 21 decembrie – aducerea ṣi verificarea produselor, orele 16:00 – 20:00

  sâmbătă, 22 decembrie – aducerea ṣi verificarea produselor, orele 12:00 – 20:00

  Detalii despre activităṭile din Casa lui Moṣ Crăciun se găsesc pe: www.casaluimoscraciun.wordpress.com si pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/In.Casa.lui.Mos.Craciun

  //

  Detalii Locație

  Oraș:
  Bucuresti

  Adresa:
  Calea Rahovei nr. 157D

  DISTRIBUIE
  Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU

  ADAUGĂ COMENTARIU