Body Mind Spirit Expo 12-14 Oct la Sala Palatului

12-14 Octombrie 2018
București

Body Mind Spirit EXPO este cel mai mare târg dedicat stilului de viață sănătos și echilibrat, un eveniment aparte în România, unde voia bună, relaxarea și starea de bine a vizitatorilor sunt obiectivele esențiale ale organizatorilor.

Punem la dispoziția vizitatorilor noștri trei secțiuni de desfășurare a evenimentului, astfel încât fiecare vizitator ce ne trece pargul să poată găsi tot ce are nevoie:
– conferințe și workshop-uri cu intrare gratuită, pe teme diverse precum: astrologie, dezvoltare personală, psihologie sau nutriție, susținute de peste 30 de speakeri renumiți din țară, printre care Rita Mureșan, Camelia Pătrășcanu, Cristian Pompei sau Geta Heimerl;

– expoziție cu vânzare, astfel încât toți cei dornici și interesați de propria sănătate, cât și a celor din jur să poată lua acasă produsele care le vin în ajutor. Aici puteți găsi de la alimente naturale, ceaiuri, suplimente alimentare pe bază de plante și produse alimentare raw-vegane, până la produse cosmetice, cărți de dezvoltare personală și produse terapeutice. Târgul cuprinde peste 100 de companii expozante, branduri renumite, cât și mici producători locali, care au pregătit prețuri promoționale special pentru acestă ediție;

– demonstrații și momente artistice dedicate atât celor mici, cât și celor mari, unde fiecare vizitator are oportunitatea de a încerca diverse sporturi sau tehnici de a-și menține atât corpul, cât și mintea tinere. Peste 30 de școli de dans, cluburi sportive, ateleiere pentru copii vă așteapta la târg pentru o sesiune de bună voie și relaxare.

Te așteptăm la festivalul sănătății și al stării de bine! Dacă îți dorești un sfârșit de săptămână pozitiv, relaxant și revigorant, trebuie să ajungi între 12 și 14 octombire la Sala Palatului din București.

Verifică lista completă a conferințelor, demonstrațiilor și programul de vizitare pe site-ul nostru: www.bmse.ro.

Intrarea este liberă!

Vineri: 12:00 – 20:00 ; Sambata: 10:00 – 20:00 ; Duminica: 10:00 – 15:00

Detalii Eveniment

Perioada:
12-14 Octombrie 2018

Ora incepere:
12:00

Ora terminare:
15:30

Orasul:
București

Detalii Locație

Sala Palatului

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Ion Campineanu

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL