Bookisit #10 – Târg de carte second-hand pentru toată familia | 25 Iunie

Duminică 25 Iunie 2023
București

Te aşteptăm duminică, 25 iunie 2023, 10:00-17:00, la Healthy Bites – Cofetărie fără Zahăr (Calea Plevnei 122, sect. 1, București), la ediția aniversară a celui mai iubit târg de cărți second-hand pentru întreaga familie.

Pe lângă muuulte cărți, la Bookisit 10 vei găsi un atelier de povești muzicale, unul de gătit fără foc, teatru de păpuși și o sesiune de jocuri cu Alex Zamfir, Cel mai bun tată, creator de jocuri și interacțiuni cu sens cu copiii mai mari și cu părinții lor.

Campania „Tu aduci cartea, noi ajutăm biblioteca” continuă şi la ediţia aceasta! Ajută-ne să strângem cărți pentru copii pentru proiectul Carte în sate și Academia de Leadership și Pedagogie organizată de Teach for Romania la Suceava în august.

Partenerul nostru principal pentru această ediție este Healthy Bites – cofetărie fără zahăr – cofetărie și terasă (ooo, ce terasă) ce oferă o oază de verdeață în inima Capitalei, și care și-au propus să revoluționeze industria deserturilor oferindu-vă dulciuri sănătoase, fără zahăr, fără a face rabat la gust și aspect. Plus oameni calzi ce iubesc copiii, cărțile, un loc prietenos pentru toată familia.

Intrarea la târg este gratuită pentru vizitatori.

Iată mai jos, programul întregii zile:

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

🎨🖌️ 10:00 – 16:00 Atelier de pictură pe piese de ipsos, 2+ – cu Georgiana Țonef Filip – GRATUIT, intrarea liberă, fără înscriere.
🎶🪇📖 11:00 – 11:50 Șezătoare muzicală cu poveste cu Claudia Bistriceanu, 3+, participarea GRATUITĂ, înscrierea este obligatorie aici: https://forms.gle/BQP8rtWJoDkwGMuS9
🀄🎲 12:00 – 14:00 Sesiune de joacă facilitată de Alex Zamfir, creatorul jocurilor The Funny Brands, intrarea liberă, fără înscriere. Vârsta recomandată: 6-99 ani😄
🥗🫐🍎 14: 00 – 15:30 Atelier de gătit fără foc cu Ali Strinu – 4+, participarea GRATUITĂ, înscrierea este obligatorie aici: https://forms.gle/ue8j26jWWZjVprGPA
🎭 16:00 – 16:45 Teatru de păpuși – valiza cu surprize, 3 ani+, pe bază de bilet – 40 lei – înscrierea obligatorie aici: https://forms.gle/RTqQnD7pC6aP4QWS7

Despre noi: Asociația Bookisit are ca scop promovarea lecturii și dezvoltarea unei culturi a cărții în mod sustenabil. Activitățile asociației sunt inspirate de principiile #reduce, #reuse, #recycle și #reread. Principalul proiect al asociației Bookisit este târgul de carte second-hand pentru copii și părinți ajuns deja la cea de-a 10-a ediție.

📍 Healthy Bites – cofetarie fara zahar, Calea Plevnei 122, Bucuresti

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/events/779006223630142/

Bookisit 10

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 25 Iunie 2023

Program:
10:00 - 17:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL